Φραντζής: «Μπορούμε πολύ καλύτερα»

Φραντζής: «Μπορούμε πολύ καλύτερα»

Φραντζής: «Μπορούμε πολύ καλύτερα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 80 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλα περιθώρια βελτίωσης διακρίνει στην Κατταβιά ο προπονητής της , Μανώλης Φραντζής. Με αυτοπεποίθηση από τη νίκη της επί του Άρη, όμως μάλλον χωρίς τον Βίκτωρα Πάπα, θα ταξιδέψει η ομάδα στην Κω για το παιχνίδι με την εκεί Αθλητική Ένωση

Στην έξυπνη τακτική την οποία ακολούθησε το συγκρότημά του, όπως και στην προσήλωση των ποδοσφαιριστών του στο πλάνο που είχε εκπονηθεί, απέδωσε ο Μανώλης Φραντζής τη νίκη της Κατταβιάς επί του Άρη με 2-1.

Όπως σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός, είναι εξόχως σημαντικό που η ομάδα του κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς κόντρα σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο και σε μία περίοδο, που ακόμα δεν είναι έτοιμη.

Ο ίδιος εκτιμά πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και πιστεύει ακράδαντα πως δεν θα αργήσει η στιγμή, που η Κατταβιά θα αρχίζει να παίζει το ποδόσφαιρο που πραγματικά ορίζουν οι δυνατότητές της.

Από χθες οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται για το ταξίδι που τους περιμένει στην Κω, όπου θα αντιμετωπίσουν το ερχόμενο Σάββατο την τοπική Αθλητική Ένωση.

Προπόνηση θα γίνει σήμερα και την Πέμπτη, ενώ την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για το νησί του Ιπποκράτη το απόγευμα της Παρασκευής, θα συνοδεύσει, προκειμένου να κοουτσάρει την ομάδα, ο άμεσος συνεργάτης του Μανώλης Φραντζή, Γιώργος Μυλωνάς, δεδομένου πως ο πρώτος δεν μπορεί να ακολουθήσει λόγω ανειλημμένων οικογενειακών υποχρεώσεων.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τεχνικό επιτελείο της Κατταβιάς αφορά στον Βίκτωρα Πάπα, ο οποίος πονάει στους προσαγωγούς. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΑΕ Κως είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή