Φραντζής: «Μπορούμε πολύ καλύτερα»

Στην έξυπνη τακτική την οποία ακολούθησε το συγκρότημά του, όπως και στην προσήλωση των ποδοσφαιριστών του στο πλάνο που είχε εκπονηθεί, απέδωσε ο Μανώλης Φραντζής τη νίκη της Κατταβιάς επί του Άρη με 2-1.

Όπως σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός, είναι εξόχως σημαντικό που η ομάδα του κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς κόντρα σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο και σε μία περίοδο, που ακόμα δεν είναι έτοιμη.

Ο ίδιος εκτιμά πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και πιστεύει ακράδαντα πως δεν θα αργήσει η στιγμή, που η Κατταβιά θα αρχίζει να παίζει το ποδόσφαιρο που πραγματικά ορίζουν οι δυνατότητές της.

Από χθες οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται για το ταξίδι που τους περιμένει στην Κω, όπου θα αντιμετωπίσουν το ερχόμενο Σάββατο την τοπική Αθλητική Ένωση.

Προπόνηση θα γίνει σήμερα και την Πέμπτη, ενώ την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για το νησί του Ιπποκράτη το απόγευμα της Παρασκευής, θα συνοδεύσει, προκειμένου να κοουτσάρει την ομάδα, ο άμεσος συνεργάτης του Μανώλης Φραντζή, Γιώργος Μυλωνάς, δεδομένου πως ο πρώτος δεν μπορεί να ακολουθήσει λόγω ανειλημμένων οικογενειακών υποχρεώσεων.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τεχνικό επιτελείο της Κατταβιάς αφορά στον Βίκτωρα Πάπα, ο οποίος πονάει στους προσαγωγούς. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΑΕ Κως είναι εξαιρετικά αμφίβολη.