Διαγόρας Βατίου: Μπορούσε τον βαθμό, σημασία έχει το παρακάτω

Το δίκαιο της επικράτησης του Απόλλωνα Καλυθιών στο παιχνίδι της πρεμιέρας αναγνώρισε ο προπονητής του Διαγόρα Βατίου, Γιάννης Καμπούρης, αν και δεν παύει να του έμεινε μία μικρή πικρία, καθώς παρότι ήξερε εξ αρχής πως η αποστολή της ομάδας του θα ήταν δύσκολη απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, η κατάκτηση έστω του βαθμού της ισοπαλίας ήταν εφικτή:  

«Φτάσαμε κοντά στην κατάκτηση του βαθμού της ισοπαλίας, όμως στο τέλος χάσαμε από ένα γκολ που πιστεύω πως προήλθε από θέση οφσάιντ. Βέβαια, θα μπορούσαμε να δεχθούμε άλλα. Χάσαμε δίκαια. Κάναμε την προσπάθειά μας, είχαμε να διαχειριστούμε δύο σημαντικές απουσίες στην άμυνά μας, που σε ομάδα σαν τη δική μας, δεν καλύπτονται εύκολα και μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος».

Οι απουσίες στις οποίες αναφέρθηκε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» είναι αυτές των Γιάννη  Έλληνα και Βασίλη Ζερβού. Ο πρώτος θα λείψει και από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο, στο οποίο θα εκτίσει την ποινή που «κουβαλάει» από πέρσι, ενώ ο δεύτερος επέστρεψε από το εξωτερικό, όπου απουσίαζε για δουλειές και εντάχθηκε στις προπονήσεις. Σ’ αυτές συμμετέχει, από το ξεκίνημα της εβδομάδας, το σύνολο των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα.