Διαγόρας Βατίου: Μπορούσε τον βαθμό, σημασία έχει το παρακάτω

Διαγόρας Βατίου: Μπορούσε τον βαθμό, σημασία έχει το παρακάτω

Διαγόρας Βατίου: Μπορούσε τον βαθμό, σημασία έχει το παρακάτω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 122 ΦΟΡΕΣ

Παρότι αναγνώρισε την ανωτερότητα του Απόλλωνα Καλυθιών, ο Γιάννης Καμπούρης πιστεύει πως με λίγη τύχη, η ομάδα του θα μπορούσε να μη φύγει με άδεια χέρια από το παιχνίδι της πρεμιέρας

Το δίκαιο της επικράτησης του Απόλλωνα Καλυθιών στο παιχνίδι της πρεμιέρας αναγνώρισε ο προπονητής του Διαγόρα Βατίου, Γιάννης Καμπούρης, αν και δεν παύει να του έμεινε μία μικρή πικρία, καθώς παρότι ήξερε εξ αρχής πως η αποστολή της ομάδας του θα ήταν δύσκολη απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, η κατάκτηση έστω του βαθμού της ισοπαλίας ήταν εφικτή:

«Φτάσαμε κοντά στην κατάκτηση του βαθμού της ισοπαλίας, όμως στο τέλος χάσαμε από ένα γκολ που πιστεύω πως προήλθε από θέση οφσάιντ. Βέβαια, θα μπορούσαμε να δεχθούμε άλλα. Χάσαμε δίκαια. Κάναμε την προσπάθειά μας, είχαμε να διαχειριστούμε δύο σημαντικές απουσίες στην άμυνά μας, που σε ομάδα σαν τη δική μας, δεν καλύπτονται εύκολα και μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος».

Οι απουσίες στις οποίες αναφέρθηκε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» είναι αυτές των Γιάννη Έλληνα και Βασίλη Ζερβού. Ο πρώτος θα λείψει και από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο, στο οποίο θα εκτίσει την ποινή που «κουβαλάει» από πέρσι, ενώ ο δεύτερος επέστρεψε από το εξωτερικό, όπου απουσίαζε για δουλειές και εντάχθηκε στις προπονήσεις. Σ’ αυτές συμμετέχει, από το ξεκίνημα της εβδομάδας, το σύνολο των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Την Παρασκευή 10/5 στην Πάτρα

Άψογη η διοργάνωση του “Aegean IPSC Cup 2024” από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου!

Τα αποτελέσματα στο τοπικό μπάσκετ

Πολύτιμες εμπειρίες για την ομάδα ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις

Πολύ καλή η παρουσία της Δάφνης Ρόδου στο διασυλλογικό στίβου Ανδρών-Γυναικών

Ρεκόρ του Γιώργου Λυμπέρη των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Σαφώς αναβαθμισμένος φέτος ο «2ος Δάφνινος Αγώνας» στο φράγμα της Απολακκιάς

Ιάλυσος-Φοίβος: Παίζουν με φόντο τον τελικό