Ανταποκρίθηκαν στο έπακρο οι διασώστες του ΕΚΑΒ Ρόδου

Μια από τις δυσκολότερες των τελευταίων μηνών, ήταν η προχθεσινή μέρα για τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο νησί της Ρόδου καθώς και τα τρία ασθενοφόρα που ήταν σε βάρδια τη συγκεκριμένη στιγμή, κλήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα να διακομίσουν στο νοσοκομείο περιστατικά από τροχαία ατυχήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του εργασιακού Σωματείου του ΕΚΑΒ  στη Ρόδο κ. Νίκος Τσιώρας και ο Γενικός Γραμματέας κος Αντώνης Αντωνάκης, άπαντες (συντονιστές βάρδιας και πληρώματα) ανταποκρίθηκαν στο έπακρο στα καθήκοντά τους, κάτω από την ασφυκτική χρονική πίεση και την κρισιμότητα των περιστατικών που προέκυψαν.

Τα περιστατικά αυτά αντιστοιχούσαν σε τέσσερα τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν στη Ρόδο, με πέντε τραυματίες και μία νεκρή. Τα ατυχήματα αυτά σημειώθηκαν με μικρή  χρονική διαφορά.

Παρά το γεγονός, τα 3 εναπομείναντα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που επιχειρούν σε όλο το νησί της Ρόδου – όπως σημειώνουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων) -κατάφεραν να ανταποκριθούν με επάρκεια.

 «Η υπηρεσία στέκεται στα «πόδια» της, χάρη στο φιλότιμο των εγαζομένων» επισήμανε χθες μιλώντας στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» διασώστης του ΕΚΑΒ.