Οκτώ γκολ και θέαμα στην Κάρπαθο

Οκτώ γκολ και θέαμα στην Κάρπαθο

Οκτώ γκολ και θέαμα στην Κάρπαθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 150 ΦΟΡΕΣ

Καταιγιστικός ο Ποσειδώνας, θριάμβευσε με 6-2 του Κλεόβουλου

Καταιγιστικός ο Ποσειδώνας Καρπάθου ιδιαίτερα στο β' μέρος, έφτασε στο θριαμβευτικό 6-2 επί του Κλεόβουλου.

Οι Λινδιακοί ήταν πιο καλοί στο α’ ημίχρονο αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις εκτελέσεις των στημένων του Τανγκάεφ, ούτε τις φάσεις του δραστήριου Κακλαμάνου.

Ο Ποσειδώνας προηγήθηκε με σουτ του Ζαρκαδούλα στο 4΄ αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 22’ ο Χατζημανώλης, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα (1-1).

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη. Στο 67’, ο Χαμιτάι ανέτρεψε τον Σπανό Ε. και ο Γιαννουκάς κατελόγισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Δράκος (2-1). Η ισοφάριση ήρθε τρία λεπτά αργότερα, με τον Τσιάτσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Από το 70’ και μετά, ο Ποσειδώνας σημείωσε τέσσερα τέρματα. Στο 71’ ο Σπανός Ε. έδωσε προβάδισμα 3-2, και τρία λεπτά αργότερα ο Φελουζής ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-2, στο 76’ πάλι ο Σπανός Ε. το 5-2 και στο 88’ ο Μαντινάο το τελικό 6-2.

Χωρίς κανένα πρόβλημα οι διαιτητές Γιαννουκάς, Κόττορος και Αντωνάς.

Ποσειδώνας: Γαλάνης, Ζαρκαδούλας, Χατζημανώλης, Καζιλιέρης, Σπανός Ι., Καουκάκης (75΄Χανιώτης), Φελουζής, Μαντινάος, Σπανός Ε. (80' Αναγνωστόπουλος), Τσιαβέλης, Δράκος (85' Βαρδαούλης).
Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάϊ, Τσελεπίδης (75' Η. Μπαϊρακτάρης), Γιατσιάτσος (14' Κακλαμανος Λ.), Μαριεττάκης, Ευαγγελίδης (87' Κακλαμάνος Ι.), Χατζηνικόλας (46' Τσιάτσος), Κακλαμάνος Α., Αθανασίου, Τανγκάεφ.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης