Οκτώ γκολ και θέαμα στην Κάρπαθο

Καταιγιστικός ο Ποσειδώνας Καρπάθου ιδιαίτερα στο β' μέρος, έφτασε στο θριαμβευτικό 6-2 επί του Κλεόβουλου.

Οι Λινδιακοί ήταν πιο καλοί στο α’ ημίχρονο αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις εκτελέσεις των στημένων του Τανγκάεφ, ούτε τις φάσεις του δραστήριου Κακλαμάνου.

Ο Ποσειδώνας προηγήθηκε με σουτ του Ζαρκαδούλα στο 4΄ αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 22’ ο Χατζημανώλης, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα,  την έστειλε στα δίχτυα (1-1).

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη. Στο 67’, ο Χαμιτάι ανέτρεψε τον Σπανό Ε. και ο Γιαννουκάς κατελόγισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Δράκος (2-1). Η ισοφάριση ήρθε τρία λεπτά αργότερα, με τον Τσιάτσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Από το 70’ και μετά, ο Ποσειδώνας σημείωσε τέσσερα τέρματα. Στο 71’ ο Σπανός Ε. έδωσε προβάδισμα 3-2, και τρία λεπτά αργότερα ο Φελουζής ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-2, στο 76’ πάλι ο Σπανός Ε. το 5-2 και στο 88’ ο Μαντινάο το τελικό 6-2.

Χωρίς κανένα πρόβλημα οι διαιτητές Γιαννουκάς, Κόττορος και Αντωνάς.

Ποσειδώνας: Γαλάνης, Ζαρκαδούλας, Χατζημανώλης, Καζιλιέρης, Σπανός Ι., Καουκάκης (75΄Χανιώτης), Φελουζής, Μαντινάος, Σπανός Ε. (80' Αναγνωστόπουλος), Τσιαβέλης, Δράκος (85' Βαρδαούλης).
Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάϊ, Τσελεπίδης (75' Η. Μπαϊρακτάρης), Γιατσιάτσος (14' Κακλαμανος Λ.), Μαριεττάκης, Ευαγγελίδης (87' Κακλαμάνος Ι.), Χατζηνικόλας (46' Τσιάτσος), Κακλαμάνος Α., Αθανασίου, Τανγκάεφ.