«Κολασμένη» εβδομάδα για τον Διγενή

Οι προσδοκίες για την επίτευξη της πρώτης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα ήταν μεγάλες στα Κοσκινού πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΑΕΡΑ και το τελικό 1-1 τις διέψευσε μεν, όμως δεν ακύρωσε την ικανοποίηση για την εξαιρετική εικόνα του Διγενή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

 Ο προπονητής του, Σάσα Γιόνοβιτς, το χαρακτήρισε ως το καλύτερο φετινό της ομάδας του και πιστεύει πως είναι πραγματικά πολύ κρίμα, που οι ποδοσφαιριστές του δεν γεύτηκαν τη χαρά της επιτυχίας.

Η ισοφάριση που ήρθε προς το τέλος του ημιχρόνου έδειξε να κλονίζει την αυτοπεποίθησή τους, να «χαλάει» το μυαλό τους και να τους μπερδεύει, με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να θέτει σε πρώτη προτεραιότητα όχι τόσο την διόρθωση των όποιων αγωνιστικών αστοχιών, αλλά την τόνωση της ψυχολογίας των παικτών του.

 Η εβδομάδα που ξεκίνησε για τον Διγενή είναι σκέτη «φωτιά», καθώς μεθαύριο Πέμπτη θα υποδεχθεί τον πανίσχυρο ΔΙ.Α. στο πλαίσιο τους εξ αναβολής παιχνιδιού της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, ενώ το Σαββατοκύριακο θα πάει στον Αρχάγγελο, όπου θα τον περιμένει ο Άρης.

Στη χθεσινή προπόνηση αναμενόταν να δώσει για πρώτη φορά το παρών ο Σταύρος Νίκας, ο οποίος απείχε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και σύντομα θα είναι έτοιμος να προσφέρει, ενώ στη διάθεση του Σάσα Γιόνοβιτς επανήλθε, μετά από απουσία μίας αγωνιστικής λόγω τιμωρίας, ο Δημήτρης Μικκιού.