Η Καλλιθέα περιμένει τον κόσμο στο Βενετόκλειο

Η Καλλιθέα περιμένει τον κόσμο στο Βενετόκλειο

Η Καλλιθέα περιμένει τον κόσμο στο Βενετόκλειο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 118 ΦΟΡΕΣ

Καλύτερο πρόσωπο και κυρίως μεγαλύτερη διάρκεια ευελπιστεί να έχει στο πρώτο παιχνίδι της στη Γ’ εθνική επί ροδίτικου εδάφους

Μπορεί να μην κάνει το ιστορικό της ντεμπούτο στη φυσική της έδρα όμως και πάλι η Καλλιθέα αισιοδοξεί ότι το φίλαθλο κοινό της Ρόδου θα την ακολουθήσει στο Βενετόκλειο και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη Γ’ εθνική θα διεξαχθεί παρουσία αρκετού κόσμου που θα τη βοηθήσει με το χειροκρότημά του στην αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή (15.00’).

Οι νεοφώτιστοι προσπαθούν ν’ αφήσουν πίσω τους τη βαριά ήττα από τον ισχυρό ΟΦΗ και με «έκτο παίκτη» τον κόσμο να δείξουν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε ακόμη μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η ΚΑΠ. Θέλουν επίσης να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια καλής απόδοσης αφού στην Κρήτη άντεξαν μόλις ένα ημίχρονο.

Εύχεται να μη συμβεί το παραμικρό
Εννιά στις δέκα φορές, όταν έχει οριστεί αγώνας εθνικής κατηγορίας σ’ ένα γήπεδο, δεν ορίζεται νωρίτερα άλλο παιχνίδι προκειμένου να αποφευχθεί και η παραμικρή πιθανότητα να συμβεί κάτι που θ’ αποτρέψει τη διεξαγωγή του παιχνιδιού με το μετακινούμενο σωματείο.

Εν προκειμένω, την Κυριακή πριν τον αγώνα της Καλλιθέας με την Αγία Παρασκευή, θα διεξαχθεί ματς ανδρών Δωδεκανήσου και μάλιστα άνευ συναγωνισμού.

Είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί κάτι στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση ουσιαστικά εφηβικών ομάδων (Κολοσσός – Ιάλυσος) όμως η Καλλιθέα θα πρέπει να εύχεται να πάνε όλα κατ’ ευχήν για να μη «χρεωθεί» ως γηπεδούχος την αδυναμία διεξαγωγής αγώνα εθνικής κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή