Στην Κω οι Παναγόπουλος και Σεβαστής για τους Αιγαιοπελαγίτικους

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής θα μεταβούν στην Κω, προκειμένου να παραστούν στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες και στις παράλληλες εκδηλώσεις, που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο με αφορμή τον εορτασμό της 30ης συνάντησης.

Παναγόπουλος και Σεβαστής θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν αύριο το πρωί με εκπροσώπους σωματείων και προπονητές, προκειμένου να συζητήσουν μαζί τους προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και στόχους και προτεραιότητες της ομοσπονδίας για το 2019.

Στις 10.30 οι προπονητές θα ενημερωθούν για τις επικείμενες αλλαγές στο αγωνιστικό σύστημα στις αναπτυξιακές ηλικίες, ενώ το πρωινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο θα έχει θέμα: "Στόχοι και μεθοδολογία ανάπτυξης της ταχύτητας στις κατηγορίες Κ14-Κ18", την εισήγηση του οποίου θα κάνει το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, Σπύρος Κέλλης.

Εξάλλου στις 10.30 το πρωί σε αίθουσα του Αθλητικού Πολύκεντρου Κω, στο στάδιο «Ανταγόρας», θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης "Αρχειακού Υλικού των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου". Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις προηγούμενες 29 διοργανώσεις.

Το Νέο Στάδιο Ανταγόρα μάλιστα είναι απολύτως έτοιμο, για να υποδεχτεί εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες του Αρχιπελάγους, μιας και έχουν γίνει εγκαίρως όλες οι απαραίτητες εργασίες στο ταρτάν δηλαδή, αλλά και στην κονίστρα με την τοποθέτηση του κλωβού ρίψεων μαζί με τις διαγραμμίσεις.