«Ψώνισε» από Καλλιθέα ο Ορφέας

Στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που αναμένεται να τον βοηθήσει να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία, προχώρησε ο Ορφέας.

Χθες η διοίκηση της ομάδας της πόλης της Ρόδου, ανακοίνωσε το νέο της απόκτημα, το οποίο αγωνίζεται τόσο στην αμυντική γραμμή όσο και στη μεσαία και προέρχεται από την ομάδα της Καλλιθέας. 

Βρέθηκε στο νησί μας για σπουδές και οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία, πείθοντάς τον να ενσωματωθεί στην ομάδα τους. 

Η σχετική αναικοίνωση του Ορφέα αναφέρει:.

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πολυσύνθετου μεσοαμυντικού Στυλιανού Λαθέρη. Ο ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Καλλιθέας και βρίσκεται στο νησί μας για σπουδαίες.

Ήδη έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας, θέτοντας τις υπηρεσίες του στην διάθεση του προπονητή Γρηγόρη Σαρρή ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Η διοίκηση καλωσορίζει τον Στυλιανό Λαθέρη στην οικογένεια του Α.Ο. Ορφέας και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία».