Με ΑΕΚ σήμερα το «Ροδίων»

Δυο σπουδαία φιλικά παιχνίδια θα δώσει μακριά από το νησί μας η ομάδα του «Ροδίων Αθλησις» σήμερα και αύριο, προετοιμαζόμενη για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας βόλεϊ ανδρών, στο οποίο θέλει να κατακτήσει την πρώτη θέση και να πάρει την άνοδο για τη Volley League, στην οποία δεν μπόρεσε να ανεβεί  παρά τις προσπάθειες που έγιναν το καλοκαίρι..

-Σήμερα. λοιπόν, η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση θα παίξει στο κλειστό  Αγίων  Αναργύρων,  με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. στις 17.30. Υπενθυμίζεται πως οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αντίπαλοι του «Ροδίων» στην ίδια κατηγορία, την προηγούμενη περίοδο (2017-18).

-Αύριο Κυριακή το «Ροδίων Αθλησις»  θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο κλειστό γυμναστήριο της Ριζούπολης στις 14.00, προκειμένου η Ροδίτικη αποστολή να προλάβει το πλοίο της επιστροφής.

Στην αποστολή που μετέβη ακτοπλοϊκώς στην Αθήνα,  μετέχουν οι Νίκος Μακρής, Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, Χρήστος Μοσχούς, Βασίλης Προδρομίδης, Χάρης Σακόγλου, Νίκος Αρβανίτης, Πασχάλης Ποτολίδης, Ηλίας Θεοδόσης, Τάσος Παππάς, Μάνος Κοκκολάκης, Ναπολέων Οικονόμου και Αργύρης Μαυροβουνιώτης.