Με ΑΕΚ σήμερα το «Ροδίων»

Με ΑΕΚ σήμερα το «Ροδίων»

Με ΑΕΚ σήμερα το «Ροδίων»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 118 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση θα δώσει το πρώτο της φιλικό στην Αθήνα, ενώ αύριο (14.00) θ’ αντιμετωπίσει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης

Δυο σπουδαία φιλικά παιχνίδια θα δώσει μακριά από το νησί μας η ομάδα του «Ροδίων Αθλησις» σήμερα και αύριο, προετοιμαζόμενη για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας βόλεϊ ανδρών, στο οποίο θέλει να κατακτήσει την πρώτη θέση και να πάρει την άνοδο για τη Volley League, στην οποία δεν μπόρεσε να ανεβεί παρά τις προσπάθειες που έγιναν το καλοκαίρι..

-Σήμερα. λοιπόν, η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση θα παίξει στο κλειστό Αγίων Αναργύρων, με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. στις 17.30. Υπενθυμίζεται πως οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αντίπαλοι του «Ροδίων» στην ίδια κατηγορία, την προηγούμενη περίοδο (2017-18).

-Αύριο Κυριακή το «Ροδίων Αθλησις» θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο κλειστό γυμναστήριο της Ριζούπολης στις 14.00, προκειμένου η Ροδίτικη αποστολή να προλάβει το πλοίο της επιστροφής.

Στην αποστολή που μετέβη ακτοπλοϊκώς στην Αθήνα, μετέχουν οι Νίκος Μακρής, Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, Χρήστος Μοσχούς, Βασίλης Προδρομίδης, Χάρης Σακόγλου, Νίκος Αρβανίτης, Πασχάλης Ποτολίδης, Ηλίας Θεοδόσης, Τάσος Παππάς, Μάνος Κοκκολάκης, Ναπολέων Οικονόμου και Αργύρης Μαυροβουνιώτης.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή