Το Παραδείσι επισκέφθηκε ο υπεύθυνος ακαδημιών του Ατρομήτου Αθηνών

Στη Ρόδο βρέθηκε ο αναγνωρισμένος σκάουτερ και υπεύθυνος του δικτύου σχολών του Ατρομήτου Αθηνών, Τόλης Αποστόλου.  

Ήταν φιλοξενούμενος του Κλεάνθη στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Αθηναϊκή ΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί μας, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την προπόνηση της Κ14 του Κλεάνθη και φιλικό παιχνίδι της Κ16 μεταξύ Κλεάνθη και Ευκλή.  

Ο ίδιος δήλωσε ότι υπάρχουν παιδιά που μπορούν να εξελιχθούν χωρίς όμως να αναφερθεί συγκεκριμένα σε ονόματα.

Πριν από την παραπάνω διαδικασία μίλησε στους γονείς και τα παιδιά λέγοντας: «Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας. Μπορεί να έρχομαι για αξιολόγηση, αλλά η χαρά μου πηγάζει από το ότι υπάρχει μια συνεχής και εξελικτική διαδικασία ανάμεσα στον Κλεάνθη και τον Ατρόμητο».

Τόνισε ακόμη ότι «για να βελτιωθεί κάποιος σε ότι επίπεδο και να είναι, πρέπει να κάνει θυσίες. Καλύτερη ζωή, περισσότερο ύπνο, σωστή διατροφή, πολύ προπόνηση και λιγότερες ώρες στο διαδίκτυο και το κινητό!».

Αξίζει να αναφερθεί πως μέχρι το τέλος του 2018 θα γίνουν εργομετρικά τεστ από τον κ. Μπεκρή Ευάγγελο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεργάτη του Ατρομήτου.

 Στα τεστ θα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά γεννημένα από το 2009 και μεγαλύτερα από όλη τη Ρόδο. Τέλος το Δ.Σ. του Κλεάνθη Παραδεισίου ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών για τη συνεργασία, τον κ. Αποστόλου για ότι κάνει για τα παιδιά του συλλόγου και τους γονείς που βρέθηκαν στο γήπεδο.