Ελεύθερος ο Νορβηγός που διώκεται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Ελεύθερος ο Νορβηγός που διώκεται  για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Ελεύθερος ο Νορβηγός που διώκεται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 523 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε χθες ο 50χρονος από τη Νορβηγία, ο οποίος διώκεται για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, στην πατρίδα του.

Όπως είναι γνωστό, ο αλλοδαπός συνελήφθη στις 19 Οκτωβρίου το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα.


Ο 50χρονος Νορβηγός, συνοδευόμενος από τη συνήγορό του κα Εύη Αρνιθενού προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου όπου και τόνισε ότι δεν συναινεί στην έκδοσή του. Καθώς η ποινή που του έχει επιβληθεί για τις πράξεις που κατηγορείται είναι 130 ημέρες φυλάκιση, ο 50χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, έως τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου.


Το ανώτερο συμβούλιο της περιοχής μας θα αποφανθεί για το αν τελικά θα εκδοθεί ή όχι στη Νορβηγία ο αλλοδαπός, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν επιθυμεί τη μετάβασή του στη χώρα του για να εκτίσει την ποινή του.


Υπενθυμίζεται πως ο αλλοδαπός αναζητούνταν, σύμφωνα με έγγραφο των αρχών Νορβηγίας, προκειμένου να εκτίσει ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε για κατοχή φωτο-βιντεοληπτικού υλικού με πορνογραφικές παραστάσεις σεξουαλικής κακοποίησης-συμμετοχής ανήλικών.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθη 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών

Επτά άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές χθες και σήμερα στη Ρόδο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του