Κλεάνθης: Απλώς, κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι του

Κλεάνθης: Απλώς, κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι του

Κλεάνθης: Απλώς, κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 109 ΦΟΡΕΣ

Τη σκληρή προσπάθεια που κατέβαλε κρατά από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα - Τραυματίστηκε ο Γιάννης Καλημέρης

«Το ξεχνάμε και συνεχίζουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να… χορέψουμε».

Περισσότερα δεν είχε νόημα να πει ο Ανδρέας Σταύρου για την ήττα που γνώρισε η ομάδα του από τον Απόλλωνα στο Παραδείσι το περασμένο Σάββατο.

Η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης την οποία βιώνει ο Κλεάνθης, λόγω των συνεχόμενων ατυχιών, προφανώς κι έχει επηρεάσει το αξιόμαχό του, όχι όμως και τη διάθεσή του να «πολεμήσει», όπως διαπίστωσε με ικανοποίηση ο έμπειρος τεχνικός στον άτυχο αγώνα του περασμένου Σαββάτου κόντρα σε μία πιο «γεμάτη» και ποιοτική ομάδα.

Ο ίδιος αναγνωρίζει την προσπάθεια των παικτών του, πιστεύει πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες λίγων καθοριστικών στιγμών (ελάχιστα λεπτά πριν γίνει το 1-2 στο 71’, η ομάδα έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί) και απλά ελπίζει η ομάδα να μην απογοητευτεί και να «ξορκίσει» άμεσα το κακό των απωλειών.

Κι αυτό διότι δεν του έφταναν οι απουσίες των Θάνου, Ευγενικού, Ατσίδη, Κρομμύδα και Μπαούρη (ο τελευταίος μπαίνει στις προπονήσεις, αν και αρκετά επιφυλακτικά), το ματς με τους Καλυθενούς έφερε άλλους δύο τραυματισμούς.

Ο Κορκίδας εγκατέλειψε με διάστρεμμα, η σοβαρότητα του οποίου θα εκτιμηθεί σήμερα, ενώ πρόβλημα στο πόδι εμφάνισε και ο Χαριτάκης.

Η ανάγκη να γίνουν μεταγραφές είναι επιτακτική και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Παραδεισιώτες βρίσκονται κοντά σε τρεις προσθήκες. Η μία εξ αυτών είναι ο πολύπειρος αμυντικός Γιάννης Καλημέρης, με τον οποίο φέρονται να συμφώνησαν οριστικά χθες το βράδυ!

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή