Έτοιμος για δεύτερη θητεία ο Καλύμνιος δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς, Κρις Αλαχούζος

Έτοιμος για δεύτερη θητεία ο Καλύμνιος  δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς, Κρις Αλαχούζος

Έτοιμος για δεύτερη θητεία ο Καλύμνιος δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς, Κρις Αλαχούζος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 213 ΦΟΡΕΣ

Τoυ
Σταύρου Μαρμαρινού
από το greeknews.gr

Ικανοποιημένος από τα έργα που έκανε κατά την τελευταία τριετία για την εξυπηρέτηση και προς όφελος των κατοίκων της πόλης, αλλά και έτοιμος να συνεχίσει με πολλά άλλα προγράμματα, δηλώνει ο ομογενής δήμαρχος του “Ελληνικού Χωριού”, Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριδας, Χρυσόστομος (Κρις) Αλαχούζος.

Ομογενείς της περιοχής οργάνωσαν το βράδυ της Πέμπτης συγκέντρωση για την οικονομική υποστήριξη της εκστρατείας επανεκλογής του ως δημάρχου, στις εκλογές που θα γίνουν τον Μάρτιο. Αντίπαλός του θα είναι o Nτέιβιντ Αρτσι, τον οποίο διεδέχθη το 2016 ο κ. Αλαχούζος, δεδομένου ότι ο πρώτος είχε συμπληρώσει ήδη δύο συνεχόμενες θητείες

Κατά την ομιλία του και σε δηλώσεις του στην Greek News ο κ. Αλαχούζος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους οργανωτές της εκδήλωσης η οποία έγινε στην αίθουσα του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Κέντρου Φλόριδας, “Προμηθέας”, στο Τάρπον Σπρινγκς.

“Με μεγάλη χαρά θέλω να πω, ότι εκείνα που είχα υποσχεθεί, τα τελείωσα όλα”, τόνισε. Ο κ. Αλαχούζος αναφέρθηκε στα έργα αποχέτευσης που έγιναν κατά τα χρόνια της δημαρχίας του, τονίζοντας ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί 100 έργα κατά την τελευταία τριετία.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση επίσης είπε ότι πέτυχε να μειωθεί το κόστος της ύδρευσης για τους κατοίκους της πόλης.

Πρόσθεσε εξάλλου, ότι πριν εκλεγεί στο αξίωμά του είχε υποσχεθεί να φροντίσει για τους ηλικιωμένους της πόλης, όπως και έγινε. Στις 4 Δεκεμβρίου θα εγκαινιαστεί και ένα νέο πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο θα μεταφέρονται, δωρεάν, από τα σπίτια τους, σε γιατρούς, σε νοσοκομεία, σε καταστήματα αγορών κ.λ.π. “Αυτό το πρόγραμμα δεν υπήρχε στην πόλη μας”, υπογράμμισε με υπερηφάνεια. “Τα λεωφορεία δεν ήταν πρακτικά, γιατί πολλοί από αυτούς τους ηλικιωμένους δεν είναι εύκολο να περπατήσουν από τα σπίτια τους μέχρι τις στάσεις, ενώ τώρα τα αυτοκίνητα θα τους παίρνουν από τις πόρτες των σπιτιών τους και θα τους φέρνουν στο ίδιο μέρος”.

Ο κ. Αλαχούζος απευθυνόμενος στους κατοίκους της περιοχής, ζήτησε την υποστήριξη και την ψήφο τους, προκειμένου να συνεχίσει τα διάφορα προγράμματα και τους στόχους του. Μεταξύ αυτών άλλα αναφέρονται στην εξυπηρέτησης των ηλικιωμένων και άλλα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων από πλημμύρες στην πόλη και, κυρίως, στη φημισμένη Λεωφόρο Δωδεκανήσου. “Γι’ αυτό το τελευταίο, έχουμε ήδη αρχίσει να εργαζόμαστε”, είπε. Ενα από τα έργα αυτά, επίσης, αφορά στην αντικατάσταση σωληνώσεων στο δίκτυο ύδρευσης.

Στη συγκέντρωση στο Τάρπον Σπρινγκς, έδωσαν τα παρών τους, μεταξύ άλλων, διάφοροι παράγοντες της ομογένειας της περιοχής, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον κ. Αλαχούζο για τη μέχρι σήμερα προσφορά του και τον διαβεβαίωσαν για την υποστήριξή τους, ενώ έκαναν προσωπικές δηλώσεις για τον Ελληνοαμερικανό δήμαρχο.

Ο Ιωάννης Χάτσιος, που είναι κυβερνήτης της Παμμακεδονικής για τις νοτιοανατολικές πολιτείες της Αμερικής, δήλωσε στην Greek News ότι η Ομογένεια των περιοχών γύρω από την Τάμπα, είναι υπερήφανη για τον κ. Αλαχούζο. “Είναι πολύ ενεργός, έχει κάνει πολλά καλά έργα για το Τάρπον Σπρινγκς και τον υποστηρίζουμε όλοι, όσο μπορούμε”, είπε. “Είναι ακούραστος, καλός Ελληνας, καλός Αμερικανός και ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι θα ξαναβγεί δήμαρχος για να συνεχίσει το έργο του”.

Ο κ. Χάτσιος πρόσθεσε ότι πάντοτε δίνει την ψήφο του σε Ελληνοαμερικανούς πολιτικούς, ανεξαρτήτως κόμματος. “Ετσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας”, υποστήριξε.

O Μπιλ Θείος, πρόεδρος του Μεσσηνιακού Συλλόγου, Μπιλ Θείος, εκφράζοντας, επίσης, την προσωπική του άποψη, χαρακτήρισε τον κ. Αλαχούζο, “δυναμικό δήμαρχο” ο οποίος έκανε πολλά για το Τάρπον Σπρινγκς. “Πρέπει να τον υποστηρίξουμε για να συνεχίσει τον αγώνα του”, τόνισε. “Kαι, οπωσδήποτε, όλοι μας πρέπει να υποστηρίζουμε τους ελληνικής καταγωγής πολιτικούς, για τους οποίους είμαστε υ περήφανοι, ιδιαίτερα όταν αυτοί είναι δυναμικοί, και εργάζονται σκληρά για να κάνουν μια καλύτερη κοινωνία. Ο Χρυσόστομος Αλαχούζος είναι ένας από αυτούς τους πολιτικούς, ο οποίος έκανε μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο, στην πόλη του Τάρπον Σπρινγκς”.

Η Εφη Βασιλείου, κάλεσε με δήλωσή της όλους τους ομογενείς να υποστηρίξουν την επανεκλογή του κ. Αλαχούζου. “Κατ’ αρχήν, είναι δικός μας άνθρωπος και δεύτερον, είναι καλός δήμαρχος. Υποστηρίζει τον Ελληνισμό και πρέπει να ολοκληρώσει το έργο του”.

Η κ. Βασιλείου, παρακίνησε, εξάλλου, την ομογένεια να υποστηρίξει τους Ελληνοαμερικανούς πολιτικούς. Η κ. Βασιλείου, είναι πρόεδρος του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Συλλόγου Φλόριδας, “Προμηθέας”,

Η Ελένη Καρυοφύλλη, εξέφρασε τη χαρά της για την παρουσία ομογενών στη συνάντηση με τον κ. Αλαχούζο. “Αξίζει τον κόπο, όχι μόνο οι ομογενείς της περιοχής, αλλά όλοι οι κάτοικοι της πόλης, να τον ψηφίσουν”, υπογράμμισε. “Είναι ο μόνος δήμαρχος μέχρι τώρα που έχει κάνει όχι μόνο εκείνα που είχε υποσχεθεί, αλλά πολύ περισσότερα. Θα χαρούμε όλοι μας να τον ξαναδούμε δήμαρχο του Τάρπον Σπρινγκς”.

Η κ. Καρυοφύλλη, είπε, επίσης, ότι είναι πρώτιστης ανάγκη η υποστήριξη της ομογένειας προς τους ελληνικής καταγωγής πολιτικούς. “Είναι τιμή μας να έχουμε ελληνικά ονόματα στο δημόσιο βίο”. Η κ. Καρυοφύλλη, είναι πρόεδρος του Συλλόγου Αθηναίων Φλόριδας, “Αττική”.

Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο Πήτερ Άγγελος, ο Καρπάθιος δικηγόρος που έφτιαξε αυτοκρατορία στις ΗΠΑ

Η 77η Χοροεσπερίδα της κοινότητας Λέρου στην Αμερική

Εορτάστηκε στη Βαλτιμόρη η 76η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου

Την 76η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου γιόρτασαν οι Δωδεκανήσιοι στην Αμερική

«Την ουσία να είσαι Έλληνας» γιόρτασαν οι Δωδεκανήσιοι της Μελβούρνης

Εκδήλωση στην Αυστραλία για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

Εκδηλώσεις στο Κονέκτικατ για την επέτειο της Ενσωματώσεως της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Η κοπή πίτας του Παρροδιακού Συλλόγου στη Νέα Υόρκη