Όλοι κρινόμαστε κι όλοι γνωριζόμαστε στη Ρόδο

● Πανικός! Μια λέξη που τα λέει όλα. Το έχουμε ξαναδεί  εμείς το έργο.

● Όχι μια αλλά πολλές φορές. Με άλλους πρωταγωνιστές. Την κατάληξη την γνωρίζουμε από τώρα. Αυτοί όχι. Γιατί αν την γνώριζαν  αλλιώς θα συμπεριφέρονταν εδώ και καιρό.

● Ρένα Μαντικού (πρώην δημοτική σύμβουλος) και Μανώλης Φωτάρας (πρώην νομαρχιακός σύμβουλος από το Παραδείσι) μερικοί από τους  πρωταγωνιστές των ύβρεων, των συκοφαντιών αλλά και των έμμεσων απειλών κατά της “ΡΟΔΙΑΚΗΣ”, κάτω από  χορηγούμενες  και χρυσοπληρωμένες από όλους μας,  διαδικτυακές προεκλογικές καταχωρήσεις. Αυτές κι αν είναι συμμαχίες.

● Καθεστωτική νοοτροπία με τα όλα της. Επειδή είχαμε το «θράσος» να  μεταφέρουμε  αυτό που όλος ο κόσμος λέει και όχι μόνο οι καταστηματάρχες.  Ότι δηλαδή δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για ευημερία αριθμών με τα ταμεία άδεια. Με τους εργαζόμενους να δουλεύουν μόνο 4 ή 5 μήνες το χρόνο. Με την αγορά να βρίσκεται στα χειρότερά της.

● Όλοι κρινόμαστε κι όλοι γνωριζόμαστε στον τόπο μας. Κι ο Μάιος δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζουν κάποιοι. Εκεί όλα θα ξεκαθαρίσουν για όλους.  Για τους ανυπόμονους και τους πικραμένους  υπομονή. Άλλο τίποτα.

Η ΡΟΔΙΑΚΗ