Έμαθε τον εαυτό της και τον εμπιστεύεται η Δόξα Ψίνθου

Έμαθε τον εαυτό της και τον εμπιστεύεται η Δόξα Ψίνθου

Έμαθε τον εαυτό της και τον εμπιστεύεται η Δόξα Ψίνθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 212 ΦΟΡΕΣ

Έχουν αρχίσει να κάνουν όνειρα για κάτι καλό από φέτος, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στη Β’ κατηγορία

Η αυτογνωσία είναι το μεγαλύτερο κέρδος της Δόξας Ψίνθου από την παρουσία της στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Ειδικά η νίκη επί του Εθνικού με το άνετο 3-0 την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι του 1ου ομίλου έδειξε στους «βυσσινί» πως πορεύονται στον σωστό δρόμο, τους μπόλιασε με αυτοπεποίθηση και τους έδωσε το δικαίωμα να ονειρεύονται κάτι καλό είτε φέτος, είτε την επόμενη σεζόν, αφού ουδείς πρέπει να λησμονεί πως ξεκίνησαν κουβαλώντας στις πλάτες του το βάρος ενός μείον έξι, επίπτωση που έφερε η αποχώρησή τους από το περσινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

«Οφείλουμε να κρατήσουμε την… μπάλα χαμηλά. Αποκτήσαμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και στην προσπάθειά μας, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και όπου μας βγάλει. Δεν θα πιεστούμε», ήταν το σχόλιο του προπονητή Μιχάλη Μανωλά για το «τρία στα τρία», την ώρα που ήδη σκέφτεται το επόμενο παιχνίδι, το δύσκολο εκτός έδρας με τον Δαμάγητο.

Στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού δεν θα βρίσκεται ο Τσοπάνογλου, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Εθνικό χαμηλά στο πόδι, όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Κοσκινιώτης, ο οποίος πονάει στο γόνατο, ενώ στην αγωνιστική δράση επιστρέφουν οι Μπατέστας και Λαουδίκος.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή