Επιστροφή στις Καλυθιές με ντέρμπι για τον Απόλλωνα

Επιστροφή στις Καλυθιές με ντέρμπι για τον Απόλλωνα

Επιστροφή στις Καλυθιές με ντέρμπι για τον Απόλλωνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 84 ΦΟΡΕΣ

Μετά τη διπλή «έξοδο» σε Κοσκινού και Κάρπαθο, θα αντιμετωπίσει τον ΔΙ.ΑΣ. Παρελθόν ο Καλαϊτζίδης

Με τη συγκομιοδή δύο βαθμών ολοκληρώθηε η μίνι… περιοδεία του Απόλλωνα Καλυθιών, καθώς τόσο στα Κοσκινού με το Διγενή, όσο και στην Κάρπαθο με τον Ποσειδώνα, αναδείχθηκε ισόπαλος με το ίδιο σκορ (1-1).

Αυτά τ’ αποτελέσματα, είχαν ως συνέπεια να τον απομακρύνουν από την κορυφή στους 4 βαθμούς, αν και αυτοσκοπός της ομάδας των Καλυθιών δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά περισσότερο η ανάδειξη των δικών της παιδιών.

Ωστόσο στο τελευταίο παιχνίδι, αν οι παίκτες του Κώστα Καμπούρη ήταν πιο εύστοχοι, θα μπορούσαν να είχαν επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς από την Κάρπαθο.

Όμως αυτό πια ανήκει στο παρελθόν και ο στόχος της ομάδας επικεντρώνεται πλέον στο επόμενο παιχνίδι.

Η επιστροφή μετά από δύο αγωνιστικές στην έδρα του, φέρνει τον Απόλλωνα αντιμέτωπο με τον φιλόδοξο φέτος ΔΙ.ΑΣ. Το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής σύμφωνα με πληροφορίες θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 13.30 κι αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα των φιλάθλων.

Η προετοιμασία για το ματς αυτό ξεκίνησε τη Δευτέρα, ενώ προπόνηση υπήρξε και χθες. Για σήμερα ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» έδωσε στους παίκτες του ρεπό και από αύριο πάλι θα επιστρέψουν για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους μέχρι και την Παρασκευή.

Μια ευχάριστη είδηση για τον κόουτς του Απόλλωνα, αποτελεί η ενσωμάτωση στην ομάδα του έμπειρου αμυντικού Κίτσου, ο οποίος απείχε για επαγγελματικούς λόγους.

Με το κλείσιμο της τουριστικής σεζόν τίθεται στη διάθεση του προπονητή του, αλλά θα πρέπει πρώτα να αποκτήσει και την απαραίτηση φυσική κατάσταση, οπότε θα υπάρξει κάποιο διάστημα προετοιμασίας για τον παίκτη.

Για το ντέρμπι της Κυριακής ενδέχεται να είναι έτοιμος ο Κυρίτσης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα. Έλειψε από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας του και σίγουρα η επιστροφή του θα δώσει περισσότερες λύσεις στην άμυνα.

Παρελθόν ο Καλαϊτζίδης
Στο μεταξύ ακόμη ένας παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν για τον Απόλλωνα, καθώς ο Ιωακείμ Καλαϊτζίδης, εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει και να αναζητήσει την τύχη του σε άλλη ομάδα. Όμως θα πρέπει να περιμένει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να μπορέσει να μεταπηδήσει σε άλλο σύλλογο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή