Σε ρυθμούς Χριστουγέννων "ντύνεται" η Ρόδος μας

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων "ντύνεται" η Ρόδος μας

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων "ντύνεται" η Ρόδος μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 552 ΦΟΡΕΣ

Στους ρυθμούς των Χριστουγέννων έχει ήδη μπει η πόλη και το νησί της Ρόδου καθώς ήδη έχει πραγματοποιηθεί ο στολισμός σχεδόν σε όλη την πόλη, ενώ την Κυριακή λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο, προκειμένου να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία Δημαρχείου.

Ήδη, όπως έχουμε δει όλοι, εδώ και μέρες ετοιμάζεται το Χριστουγεννιάτικο «χωριό» στην πλατεία Δημαρχείου το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο σαββατοκύριακο.

Στην ουσία, αυτό το σαββατοκύριακο σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστής περιόδου για την πόλη και το νησί της Ρόδου, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία δημαρχείου και με τη λειτουργία του χριστουγεννιάτικου χωριού που θα πραγματοποιηθεί και για τη φετινή χρονιά στην πλατεία δημαρχείου.

Όπως θα έχουμε δει, όλο το κέντρο της πόλης έχει στολιστεί με τον παραδοσιακό στολισμό και τα γιορτινά λαμπιόνια, τα οποία το βράδυ δημιουργούν μια εορταστική και ιδιαίτερα ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Οι τρεις μάγοι στους μύλους, το ολοφώτιστο παραδοσιακό καραβάκι στο τουριστικό λιμάνι και άλλα όμορφα στολίδια, δημιουργούν μοναδικές εικόνες σε όλη την πόλη της Ρόδου

Έτσι, μέσα στο Σαββατοκύριακο η Ρόδος θα φορέσει τα γιορτινά της και θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σ ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό χαρίζοντας χαμόγελα, μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις. Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος θα φωταγωγήσει το Δέντρο ανοίγοντας τις πύλες του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού», το οποίο θα φιλοξενήσει κατά τη διάρκεια των εορτών ποικίλες εκδηλώσεις.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!