Πετυχημένο το τουρνουά του Φοίνικα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μίνι βόλεϊ που έγινε στο κλειστό της Κρεμαστής, με οργανωτή τον Φοίνικα. Εκεί βρέθηκαν δίνοντας αίγλη στο τουρνουά και χαρίζοντας πολλά χαμόγελα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Πελεκούδας, Γιώργος Πεντίδης και Αλέξανδρος Ράπτης.

Στο τουρνουά πήραν μέρος μικρά παιδιά πλην του Φοίνικα και από το Ροδίων Αθλησις και την Τελχινίδα.  Με τους διεθνείς του Παναθηναϊκού, συναντήθηκε επίσης και μίλησε λίγο πριν την ολοκλήρωση του, ο καθηγητής του βόλεϊ Θανάσης Παπαγεωργίου.

Από την πλευρά του ο Φοίνικας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε ακόμη ένα Τουρνουά Mini Volley για τους μικρούς αθλητές του νησιού μας. Ο Παναγιώτης Πελεκούδας, ο Γιώργος Πεντίδης και ο Αλέξανδρος Ράπτης, φέραν την λάμψη του Συλλόγου τους και την μετέτρεψαν σε παιδικά χαμόγελα! Ο ΑΕΣΠ Φοίνικας θέλει να ευχαριστήσει τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο για τη άδεια που χορήγησε ώστε να παρευρεθούν αθλητές του τμήματος Βόλεϊ στο Τουρνουά, τους αθλητές και τους προπονητές των Σωματείων Ροδίων Άθλησις και Τελχινίς, καθώς φυσικά και τους παίκτες του Παναθηναϊκού.  Πιστοί στο όραμα μας, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας αθλητικές εμπειρίες ζωής!»