Τέσσερις μέρες αδράνειας  στον Ευκλή

Σε αγωνιστική αδράνεια έμεινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα του Ευκλή, καθώς το εντός έδρας παιχνίδι της με τον Πολυβώτη αναβλήθηκε, εξαιτίας της αλλαγής των δρομολογίων των πλοίων, συνέπεια της κακοκαιρίας που επικρατούσε και την προηγούμενη εβδομάδα.

Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Ξύπας έδωσε στους παίκτες του διήμερο ρεπό, Σάββατο και Κυριακή, ορίζοντας για προχθές Δευτέρα την επόμενη προπόνηση.

Όμως η δυνατή βροχόπτωση και ισχυροί άνεμοι ανέβαλαν την προπόνηση, όπως το ίδιο συνέβη και χθες. Σήμερα μετά από τέσσερις μέρες αδράνειας, ευελπιστούν στην ομάδα της Σορωνής πως η κατάσταση θα βελτιωθεί κι επιτέλους θα μπορέσουν να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Ακουσίλαο στις Φάνες.

Ο τεχνικός του Ευκλή για το Κυριακάτικο παιχνίδι δε θα έχει στη διάθεσή του, τον Καρπάτση που συνεχίζει τη θεραπεία του (κάκωση μηνίσκου) και τον Αναγνώστου που έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα. Ο δεύτερος αναμένεται σήμερα να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Το ευχάριστο για τον Γιώργο Ξύπα είναι ότι επιστρέφουν οι Χειμωνέττος και Ουγιανίκ.