Τέσσερις μέρες αδράνειας στον Ευκλή

Τέσσερις μέρες αδράνειας  στον Ευκλή

Τέσσερις μέρες αδράνειας στον Ευκλή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 93 ΦΟΡΕΣ

Η αναβολή του αγώνα του με τον Πολυβώτη σε συνδυασμό με τις κακές καιρικές συνθήκες, δεν επέτρεψε στο Γιώργο Ξύπα να προπονήσει τους παίκτες του

Σε αγωνιστική αδράνεια έμεινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα του Ευκλή, καθώς το εντός έδρας παιχνίδι της με τον Πολυβώτη αναβλήθηκε, εξαιτίας της αλλαγής των δρομολογίων των πλοίων, συνέπεια της κακοκαιρίας που επικρατούσε και την προηγούμενη εβδομάδα.

Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Ξύπας έδωσε στους παίκτες του διήμερο ρεπό, Σάββατο και Κυριακή, ορίζοντας για προχθές Δευτέρα την επόμενη προπόνηση.

Όμως η δυνατή βροχόπτωση και ισχυροί άνεμοι ανέβαλαν την προπόνηση, όπως το ίδιο συνέβη και χθες. Σήμερα μετά από τέσσερις μέρες αδράνειας, ευελπιστούν στην ομάδα της Σορωνής πως η κατάσταση θα βελτιωθεί κι επιτέλους θα μπορέσουν να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Ακουσίλαο στις Φάνες.

Ο τεχνικός του Ευκλή για το Κυριακάτικο παιχνίδι δε θα έχει στη διάθεσή του, τον Καρπάτση που συνεχίζει τη θεραπεία του (κάκωση μηνίσκου) και τον Αναγνώστου που έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα. Ο δεύτερος αναμένεται σήμερα να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Το ευχάριστο για τον Γιώργο Ξύπα είναι ότι επιστρέφουν οι Χειμωνέττος και Ουγιανίκ.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!