Συνάντηση του Δημάρχου με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Δωδεκανήσου

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος με το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Δωδεκανήσου.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις δράσεις του Συλλόγου όσον αφορά ασκήσεις για τη βελτίωση της ετοιμότητας των εφέδρων εθνοφυλάκων της Δωδεκανήσου, σε πλήρη συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τις τοπικές στα Δωδεκάνησα Ανώτατες Διοικήσεις Ταγμάτων Εθνοφυλακής.

Ειδική μνεία έγινε στις ενέργειες του Συνδέσμου και των Μελών του για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εν καιρώ ειρήνης, και σε θέματα πολιτικής προστασίας μετά από φυσικές καταστροφές.
Πέραν των αμιγώς στρατιωτικών δραστηριοτήτων, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση τους.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος εξήρε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Εφέδρων Αξιωματικών μας, οι οποίοι αφού υπηρέτησαν την πατρίδα κατά τη στρατιωτική τους θητεία, εξακολουθούν να θέτουν εαυτούς στην υπηρεσία του συνόλου. Παράλληλα τους ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή η οποία τους διαθέτει στέγη για τις ανάγκες λειτουργίας του Συνδέσμου και με την ευκαιρία των εορτών αφιέρωσε στον καθένα αντίτυπο της Συλλεκτικής Έκδοσης «Τα Ελληνικά Δωδεκάνησα».

Στη συνάντηση συμμετείχαν από τον  Σύνδεσμο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Πολύβιος Παυλίδης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Σπανός, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Γεωργαλλής, ο Ταμίας Μιχαήλ Παπαδόπουλος, ο Έφορος Παντελής Παπαθεοδωράκης, και  τα μέλη του ΔΣ, Κωνσταντίνος Φίλιας και Αντώνης Πετρίδης, καθώς και ο Νίκος Παπασταματίου και Κυριάκος Ερίνης.