Μια σημαντική  εθελοντική δράση στη Ρόδο

Μια εξαιρετική εθελοντική δράση του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Νήσων Αιγαίου και Κ.Ε.Ε.Ε πραγματοποιήθηκε  με τη συμβολή της Ιατρού-Δερματολόγου Μαρίας Πιζήμολα και της προέδρου του Συλλόγου Καράμπελας Φωτεινής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του εθελοντισμού του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Νήσων Αιγαίου & Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηριων Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε χθες  13 Δεκεμβρίου στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ρόδου, ενημέρωση με θέμα “ΜΕΛΑΝΩΜΑ-Καρκινος του Δέρματος - δερματοσκοπική εξέταση σπίλων", σε στελέχη του στρατού και στρατιώτες από την ιατρό-δερματολόγο κ. Μαρία Πιζήμολα με την παρουσία της προέδρου του Συλλόγου κας Φωτεινής Καράμπελα.

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τους τρόπους πρόληψης και καταπολέμησης του Μελανώματος - καρκίνου του δέρματος και πραγματοποιήθηκε δειγματοληπτική εξέταση στους παριστάμενους στρατιώτες.
Στη συζήτηση που ακολούθησε απαντήθηκαν από τη γιατρό ερωτήματα και λύθηκαν απορίες. Όπως τόνισε η πρόεδρος κα Καράμπελα, ο Σύλλογος θα συνεχίσει ανάλογες δράσεις ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της κοινωνίας με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς.