Δεν πτοείται ο Φοίβος για τη νίκη με Αχαρναϊκό

Δεν πτοείται ο Φοίβος για τη νίκη με Αχαρναϊκό

Δεν πτοείται ο Φοίβος για τη νίκη με Αχαρναϊκό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 141 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί να μην τον πηγαίνουν μέχρι στιγμής τ’ αποτελέσματα, όμως οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι την Κυριακή για την επίτευξη της δεύτερης νίκης

Πλασματική είναι η θέση του Φοίβου στον βαθμολογικό πίνακα, βάσει της μέχρι στιγμής παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Έχει συγκομιδή 7 βαθμών, μετρώντας 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες και βρίσκεται στην προτελευταία θέση, έχοντας πίσω του μόνο τον Αστέρα Αμαλιάδας με 2 βαθμούς. Ενώ παλεύει όλα τα παιχνίδια, έχοντας στα περισσότερα κερδίσει τις εντυπώσεις, δεν καταφέρνει στο τέλος να πάρει το αποτέλεσμα που του ανήκει.

Το ίδιο συνέβη και στο τελευταίο, με τον ΠΑΟ Βάρδας στην Κρεμαστή. Η παίκτες του Σάββα Ορφανίδη ήταν μαχητικοί και δημιούργησαν τις ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, όμως το δεύτερο γκολ δε μπήκε και αρκέστηκαν στην ισοπαλία (1-1).

Για να αυξήσουν όμως τις πιθανότητές τους για παραμονή στην κατηγορία, χρειάζονται και νίκες και θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεπερασθεί η επιθετική δυστοκία. Ωστόσο το ηθικό των «κυανοκίτρινων» δεν πτοείεται, καθώς βλέπουν πως μπορούν να κοντράρουν σχεδόν όλους τους αντιπάλους τους.

Το ίδιο θα επιδιώξουν και την Κυριακή κόντρα στον Αχαρναϊκό, τον οποίο θα φιλοξενήσουν στην Κρεμαστή στις 12.30, μόνο που αυτή τη φορά ευελπιστούν η προσπάθειά τους να συνοδευτεί και με την επίτευξη της δεύτερής του νίκης στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός του Φοίβου δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Στέφανο

Νικήτα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες (είναι και τραυματίας), καθώς ο Νίκος Ορφανίδης δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και θα συμπεριληφθεί εκτός απροόπτου στη 18άδα.

Οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη μετά το ρεπό της Τετάρτης, επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, ενώ σήμερα και αύριο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία ενόψει του Κυριακάτικου ματς.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή