Ενίσχυση από το... εργασιακό

Ενίσχυση από το... εργασιακό

Ενίσχυση από το... εργασιακό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 133 ΦΟΡΕΣ

Τον Παναγιώτη Μαρινάκη απέκτησε η Καλλιθέα που θα παραταχθεί χωρίς τους Εκινέ και Μπιλλιά απέναντι στο Κορωπί

Διαπιστώνοντας σημαντικό κενό μέσα στο καλάθι και πρόβλημα στα ριμπάουντ, η Καλλιθέα προχώρησε σε μία προσθήκη στο ρόστερ της, από την αγορά της Ρόδου κι αυτή τη φορά, όπως ήταν όλες οι μεταγραφές της φέτος.

Ο Παναγιώτης Μαρινάκης, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Χρήστο Μπίλια, έχει σταματήσει να ασχολείται με το μπάσκετ σε τοπικό επίπεδο και αθλείται παίζοντας στο εργασιακό τουρνουά (κατέβηκε φέτος με τους Μπιργουόκι Μπαξ). Ωστόσο, θεωρήθηκε ως μία καλή λύση με τη σωματοδομή του και για το ρόλο που τον χρειάζεται ο προπονητής του και συμφώνησε με την Καλλιθέα.

Εξάλλου, στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με το Κορωπί (15.00’), στο οποίο δυστυχώς δεν αναμένεται να προσέλθει πολύς κόσμος λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του αγώνα Κολοσσός – Ολυμπιακός, αναμένεται ν’ απουσιάσουν οι Βασίλης Εκινέ και Φώντας Μπιλλιάς.

Ο πρώτος έλειψε και από το ματς στο Σχηματάρι καθώς βρίσκεται ταξίδι στο εξωτερικό και δεν έχει επιστρέψει ακόμη ενώ και ο δεύτερος έχει προγραμματίσει εδώ και καιρό να φύγει εκτός Ρόδου τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Εξάλλου, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές του αυριανού αγώνα στις Καλυθιές. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Κουτσοδήμο (Α2 εθνικής) από το σύνδεσμο Ανατολικής Πελοποννήσου και Παναγιώτη Καμήτσο (Β’ εθνικής) από το σύνδεσμο Αχαΐας / Ηλείας.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!