Ρόδος: Απόλυτο φαβορί ναι, πρωταθλήτρια όχι ακόμα

Ρόδος: Απόλυτο φαβορί ναι, πρωταθλήτρια όχι ακόμα

Ρόδος: Απόλυτο φαβορί ναι, πρωταθλήτρια όχι ακόμα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 196 ΦΟΡΕΣ

Το σύνθημα για ακόμα πιο σκληρή δουλειά έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Σάκης Δέδες την επομένη του νικηφόρου ντέρμπι με τον ΔΙ.Α. Την προσπάθεια του Κολοσσού στον «τελικό» του με το Ρέθυμνο θα στηρίξει σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια των «ελαφιών»

«Πήραμε το προβάδισμα για τον τίτλο, όμως καμία ομάδα δεν παίρνει πρωτάθλημα από τη 12η αγωνιστική. Έχουμε την υποχρέωση να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι».

Τα λόγια του προπονητή της Ρόδου, Σάκη Δέδε, προς τους ποδοσφαιριστές του, λίγες στιγμές μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον ΔΙ.Α. το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο, δεν χρειάζονται ιδιαίτερη επεξήγηση.

Για τα δεδομένα της φετινής ομάδας και τους μακροπρόθεσμους στόχους της, η προσέγγιση μοιάζει αυτονόητη.
Τα «ελάφια» συνεχίζουν σε θέση οδηγού, έχουν χτίσει μία ικανοποιητική διαφορά από τους διώκτες τους, πείθουν και παγιώνουν την αίσθηση πως είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο έχουν μπροστά τους έναν ακόμα γύρο συν κάτι… ψιλά και μαζί την υποχρέωση να προετοιμάσουν τον κορμό τους και να χτίσουν νοοτροπία για την επόμενη σεζόν, η οποία θέλουν να τα βρει στη Γ’ Εθνική.

Ως εκ τούτου, η ξεκούραση στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος θα είναι μετρημένη. Οι «πράσινοι» θα πάρουν τις ανάσες τους, θα κάνουν όμορφες γιορτές, ταυτόχρονα όμως γνωρίζουν πως περισσότερος χρόνος θα αφιερωθεί στην πραγματοποίηση μίας μίνι προετοιμασίας, η οποία θα αναβαθμίσει περαιτέρω το επίπεδο της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς με τους Κώους έκαναν χθες αποθεραπεία, οι υπόλοιποι δούλεψαν τη φυσική κατάστασή τους, για σήμερα προγραμματίστηκε ρεπό, ενώ το υπόλοιπο της εβδομάδας θα κυλήσει με προπονήσεις.

Την προσεχή Παρασκευή οι νεαροί της Ρόδου θα έχουν μία επιπρόσθετη υποχρέωση, καθώς θα δώσουν, στη 1:30 το μεσημέρι στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη μικτή ομάδα Κ 16.

Σε ό, τι αφορά τους τραυματίες, ο Ηλίας Τριχάκης θα χρειαστεί άλλη μία εβδομάδα προκειμένου να αρχίσει να τρέχει, ενώ ο Στέλιος Χατζηπέτρος θα βγάλει το γύψο που τοποθετήθηκε στον αστράγαλό του αμέσως μετά τις γιορτές.

Η Ρόδος παρούσα στη «μάχη» του Κολοσσού!
Παρούσα στον «τελικό» του Κολοσσού κόντρα στο Ρέθυμνο, το προσεχές Σάββατο στις 3 το απόγευμα στο Βενετόκλειο, θα είναι σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Ρόδου.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές θα είναι εκεί για να στηρίξουν εμπράκτως τους «θαλασσί» στη μάχη που θα δώσουν, ενώ απευθύνουν, με μία φωνή, έκκληση στους φίλους «ελαφιών» να τους ακολουθήσουν!

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, η οποία υπογραμμίζει το αυτονόητο. Την ανάγκη οι ομάδες του νησιού, ανεξαρτήτως αθλήματος, να αλληλοϋποστηρίζονται, βοηθώντας τον αθλητισμό του τόπου να κάνει ένα βήμα μπροστά.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!