Έφτασε και ο τέταρτος σταθμός φόρτισης στο εστιατόριο «Πανόραμα Τσαμπίκας»!

Έφτασε και ο τέταρτος σταθμός φόρτισης  στο εστιατόριο «Πανόραμα Τσαμπίκας»!

Έφτασε και ο τέταρτος σταθμός φόρτισης στο εστιατόριο «Πανόραμα Τσαμπίκας»!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1571 ΦΟΡΕΣ

Ο τέταρτος κοινόχρηστος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Ρόδο μόλις εγκαταστάθηκε στο εστιατόριο "Πανόραμα Τσαμπίκας".

Μετά τους τρεις πρώτους που τοποθετήθηκαν στη νέα μαρίνα, στις εγκαταστάσεις της "Ξενάκης Αυτοκίνητα" και στο εστιατόριο "Διόνυσος Στέκι", στο δίκτυο προστέθηκε ένας ακόμη.

Πρόκειται για την πρώτη επιχείρηση στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, στην οποία τοποθετείται ένας κοινόχρηστος φορτιστής.

Στο εστιατόριο "Πανόραμα Τσαμπίκας", το οποίο βρίσκεται στο 29ο χλμ Ρόδου- Λίνδου, ντόπιοι και επισκέπτες θα μπορούν να φορτίζουν το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο, δίχως να χρειάζεται να υπολογίζουν αυστηρά την αυτονομία τους. Η παροχή αυτή, καταργεί την ανάγκη για προσεκτικούς υπολογισμούς και κάνει την ηλεκτροκίνηση πιο εύκολη για όλους. Όσο για τον σταθμό, αυτός είναι της ASEMIslandMobilityServices, μέρος της Ξενάκης Αυτοκίνητα, κατασκευασμένος από την EVBOX (μοντέλο Public) και έχει τη δυναμική να φορτίζει έως και δύο αυτοκίνητα ταυτόχρονα.

Μέχρι τα μέσα του 2019, η ASEM θα λειτουργεί τουλάχιστον δέκα κοινόχρηστους σταθμούς φόρτισης, σε διάφορες δημοφιλείς επιχειρήσεις του νησιού, προσφέροντας δωρεάν φόρτιση σε περισσότερα από είκοσι ηλεκτρικά αυτοκίνητα ταυτόχρονα. Μάλιστα οι οδηγοί μέσω του ASEMapp, θα μπορούν να δουν σε πραγματικό χρόνο ποιος είναι ο κοντινότερος διαθέσιμος φορτιστής.

Είναι στρατηγική επιλογή της Ξενάκης Αυτοκίνητα, να δημιουργήσει το πρώτο δίκτυο ηλεκτρικών σταθμών φόρτισης αυτοκινήτων στην Ελλάδα και να κάνει τη Ρόδο νησί-ορόσημο της οικολογικής ηλεκτρικής μετακίνησης!

Διαβάστε ακόμη

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας

Επιστολή του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Στράτου Καρίκη προς τον Πρόεδρο Κυριάκο Κασάπη

Ο Δήμος Ρόδου θα βραβεύσει σε ειδική εκδήλωση τον δημοσιογράφο Γιώργο Ζαχαριάδη

Εθελοντικός καθαρισμός βυθού και ακτής στη Λίνδο

Επανεξελέγη πρόεδρος στο Σωματείο Ξεναγών ο Δ. Σαλαχούρης

Τρία θέματα στο περιφερειακό από την παράταξη του Ν. Παπανικόλα

Αποτελέσματα 14ου διαγωνισμού φωτογραφίας της Dodekanisos Seaways