Έναρξη επαναπροσλήψεων για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Έναρξη επαναπροσλήψεων  για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Έναρξη επαναπροσλήψεων για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1196 ΦΟΡΕΣ

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου εύχεται Καλή Χρονιά στα μέλη του και ενημερώνει, ότι οι αιτήσεις επαναπροσλήψεων για το έτος 2019 θα αρχίσουν την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου.

Οι αιτήσεις θα διεξάγονται καθημερινά 9:00 – 14:00 και 17:00 - 19:00 στο γραφείο του Σωματείου το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Στεφ. Καζούλη 30.

Συγκεκριμένα προς τα μέλη του σωματείου, των όποιων η συνδρομή 2019 είχε παρακρατηθεί κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν (2018) από την επιχείρηση όπου εργάζονται, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων θέλει να διευκρινίσει ότι η παρακράτηση της συνδικαλιστικής τους εισφοράς δεν πραγματοποιεί αυτόματα την επαναπρόσληψη αλλά ανανεώνει την ετήσια συνδρομή των εργαζομένων και τους καθιστά μέλη του Σωματείου.

Συνεπώς όσα μέλη έχουν πληρωμένη συνδρομή 2019 μέσω της παρακράτησης συνδικαλιστικής εισφοράς και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την επαναπρόσληψή τους, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στα γραφεία του Σωματείου τις ώρες λειτουργίας (όπως αναγράφονται παραπάνω) παρά μόνο για να υπογράψουν και να κατοχυρώσουν την αίτηση επαναπρόσληψής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν με το Σωματείο μέσω Τηλ. 2241032220 και μέσω E-mail: sksrodou@gmail.com.

Διαβάστε ακόμη

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη