Έναρξη επαναπροσλήψεων  για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου εύχεται Καλή Χρονιά στα μέλη του και ενημερώνει, ότι οι αιτήσεις επαναπροσλήψεων για το έτος 2019 θα αρχίσουν την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου.

Οι αιτήσεις θα διεξάγονται καθημερινά 9:00 – 14:00 και 17:00 - 19:00 στο γραφείο του Σωματείου το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου,  Στεφ. Καζούλη 30.

Συγκεκριμένα προς τα μέλη του σωματείου,  των όποιων η συνδρομή 2019 είχε παρακρατηθεί κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν (2018) από την επιχείρηση όπου εργάζονται,  το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων θέλει να διευκρινίσει ότι η παρακράτηση της συνδικαλιστικής τους εισφοράς δεν πραγματοποιεί αυτόματα την επαναπρόσληψη αλλά ανανεώνει την ετήσια συνδρομή των εργαζομένων  και τους καθιστά μέλη του Σωματείου.

Συνεπώς όσα μέλη  έχουν πληρωμένη συνδρομή 2019 μέσω της παρακράτησης συνδικαλιστικής εισφοράς και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την επαναπρόσληψή τους, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στα γραφεία του Σωματείου τις ώρες λειτουργίας (όπως αναγράφονται παραπάνω) παρά μόνο για να υπογράψουν και να κατοχυρώσουν την αίτηση επαναπρόσληψής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν με το Σωματείο μέσω Τηλ. 2241032220  και μέσω E-mail: sksrodou@gmail.com.