Τρία χρόνια φυλάκιση σε ασφαλιστή της Ρόδου

Τρία χρόνια φυλάκιση  σε ασφαλιστή της Ρόδου

Τρία χρόνια φυλάκιση σε ασφαλιστή της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1434 ΦΟΡΕΣ

Σε φυλάκιση 3 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε χθες από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου 69χρονος ασφαλιστής που κατηγορούνταν για υπεξαίρεση.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό και το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης κας Μαριέττας Ξενάκη του επέβαλε την παραπάνω ποινή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 69χρονος κατηγορείται ότι είχε συνάψει συμφωνία με ασφαλιστή της Ρόδου, προκειμένου να βρίσκει πελάτες για λογαριασμό του, για τους οποίους θα έκανε τα συμβόλαια και θα εισέπραττε το αντίτιμό τους, από το οποίο θα είχε προμήθεια της τάξης του 15%, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα τα κατέθετε στο λογαριασμό του ασφαλιστή εντός 2 μηνών από την ημερομηνία ισχύος του συμβολαίου.

Ωστόσο ο 69χρονος κατηγορείται ότι το χρονικό διάστημα από τις 29 Ιανουαρίου 2008 έως την 1η Δεκεμβρίου 2009 είχε εισπράξει από διάφορες ασφάλειες το ποσό των 13.069 ευρώ από τα οποία όφειλε να καταθέσει και δεν το έπραξε, στο λογαριασμό του ασφαλιστή συνολικά το ποσό 12.189 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο