Νέα κινητοποίηση των εκπαιδευτικών της Ρόδου

Νέα κινητοποίηση πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι εκπαιδευτικοί της Α'βάθμιας και Β' βάθμιας  μετά την κατάθεση της τροπολογίας στη Βουλή για το νέο σύστημα διορισμών στην εκπαίδευση για την επόμενη τριετία.

Στο πλαίσιο αυτής της τροπολογίας, οι εκπαιδευτικοί ανά την Ελλάδα πραγματοποιούν κινητοποιήσεις, ενώ οι εκπαιδευτικοί της Ρόδου πραγματοποίησαν πορεία προς το κέντρο της Ρόδου ενώ μάλιστα κατευθύνθηκαν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο, με σκοπό αυτή να διαβιβαστεί στο Υπουργείο Παιδείας και τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες. 

 

Στη σχετική ανακοίνωση της Α' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου αναφορικά με τη σημερινή κινητοποίηση αναφέρονται τα εξής: 

"Στο  πλαίσιο της συνέχισης του αγώνα για απόσυρση του σχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για το σύστημα διορισμών ενημερώνει  ότι:

Προκηρύσσει την Δευτέρα 14/1/2019 νέα  24ωρη απεργιακή κινητοποίηση με 3ωρη στάση εργασίας από την ΟΛΜΕ και αντίστοιχη 3ωρη στάση από την Α ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου για την διευκόλυνση της συμμετοχής των καθηγητών.

Επίσης την  Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 12:00  μαζί με την Διδασκαλική Ένωση θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κύπρου

 

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ  ΜΑΡΙΝΟΣ                                                                           ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΞΑΦΗΣ "