Ριμπάουντ και ασίστ «χαντακώθηκαν» από τα λάθη

Ριμπάουντ και ασίστ «χαντακώθηκαν» από τα λάθη

Ριμπάουντ και ασίστ «χαντακώθηκαν» από τα λάθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 88 ΦΟΡΕΣ

Οι κορυφαίες φετινές επιδόσεις του Κολοσσού Hotels απέναντι στην ΑΕΚ

Το περασμένο Σάββατο ο Κολοσσός H Hotels ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σημειώνοντας μερικές από τις κορυφαίες φετινές του επιδόσεις, άλλες θετικές και άλλες αρνητικές.

Οι «θαλασσί» πήραν 17 επιθετικά ριμπάουντ, τρία περισσότερα από την προηγούμενη καλύτερη επίδοσή τους κόντρα στην Κύμη, ενώ ισοφάρισαν την καλύτερη στις ασίστ (17), όσες και στα παιχνίδια με Κύμη και Λαύριο. Ρεκόρ περιόδου συνιστούν και τα 11 κλεψίματα.

Στον αντίποδα, ο Κολοσσός H Hotels έκανε περισσότερα λάθη από κάθε άλλη φορά, έχοντας 24 και αφού η προηγούμενη χειρότερη επίδοσή του ήταν τα 18 κόντρα στο Περιστέρι. Πρόκειται, παράλληλα, και για τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση του φετινού πρωταθλήματος μετά τα 25 του Ήφαιστου απέναντι στον Άρη.

Τέλος, έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και πέμπτη συνολικά στον α’ γύρο χωρίς τάπα. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες μηδενικές επιδόσεις σε κοψίματα.

Όσον αφορά στις ατομικές επιδόσεις, τόσο ο Αλέξανδρος Αγγελάκος όσο και ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης μπήκαν στην πρώτη 10άδα των παικτών του Κολοσσού H Hotels με τα περισσότερα παιχνίδια στην Betshop Basket League. Αμφότεροι έφτασαν τα 56, ξεπέρασαν τους Σάσα Βασίλιεβιτς, Χριστόφορο Στεφανίδη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη που είχαν από 55 κι έφτασαν στην 8η θέση της σχετικής λίστας τον Λανς Χάρις.

Επίσης, ο Στίβι Μπράουνινγκ βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, σημειώνοντας 23π. αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 17 που είχε στην 3η αγωνιστική κόντρα στην Κύμη, ενώ το ίδιο έκανε και ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς με 15π., δύο περισσότερους από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Τα εισιτήρια του «τελικού»

Η ΚΑΕ έκανε γνωστό ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Χολαργό (Σάββατο 26/1, 15.30’) για τη 15η αγωνιστική, έχει ξεκινήσει. Οι τιμές είναι 10€ γενική είσοδος και 5€ για παιδιά από 13 έως 18 ετών (η αγορά γίνεται μόνο από τα γραφεία του συλλόγου και ο αριθμός είναι περιορισμένος). Για παιδιά μέχρι 12 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Υπενθυμίζεται ότι χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται ως εξής:

-Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλ. Βρούχου 1, τηλ.2241022261, info@kolossosbc.gr) από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 10.00’-14.00’.

-Την ημέρα του αγώνα από τις 11.00’, στα εκδοτήρια του Βενετοκλείου.

-Online από το viva.gr.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή