Φοίβος: Ύστατη προσπάθεια για παραμονή

Φοίβος: Ύστατη προσπάθεια για παραμονή

Φοίβος: Ύστατη προσπάθεια για παραμονή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 197 ΦΟΡΕΣ

Προχώρησε στην απόκτηση με τη μορφή δανεισμού τεσσάρων ποδοσφαιριστών του Ιάλυσου

Απογοήτευση έχει κυριεύσει το «στρατόποεδο» του Φοίβου, καθώς οι άνθρωποί του βλέπουν τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία, να μειώνονται.

Η νέα ήττα, αυτή τη φορά μέσα στην Κρεμαστή από τον Πανμοβριακό, μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μ’ αυτόν, ίσως να κριθεί καθοριστική. Βέβαια έχει καταντήσει κουραστικό να λέμε πως ο Φοίβος για άλλη μια φορά άξιζε κάτι παραπάνω, αφού ήταν σαφώς ανώτερος του αντιπάλου του, όμως το άγχος και στη συνέχεια τα νεύρα που προκλήθηκαν από τη διαιτησία του Περικλή Παρχαρίδη, αποσυντόνισε τους παίκτες του Σάββα Ορφανίδη, με συνέπεια στα τελευταία και πάλι λεπτά του παιχνιδιού να δεχθεί δύο γκολ και να ηττηθεί με 2-0.

Ωστόσο διοίκηση και τεχνική ηγεσία, προσπαθώντας να ξοδέψουν ό,τι πιθανότητες τους απομένουν, προχώρησαν στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα του Ιάλυσου.

Για τους Ντίνο Μαντικό και Αλέξανδρο Αρέτογλου είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ότι οι «κυανοκίτρινοι» είχαν συμφωνήσει μαζί τους και μάλιστα κάνουν προπονήσεις εδώ και δύο βδομάδες περίπου στην Κρεμαστή. Οι άλλοι δύο είναι ο επιθετικός Μπούνια Λαμίν και ο μέσος Αλέξανδρος Μαργαρίτης.

Τα δελτία τους αναμένεται να είναι έτοιμα μέχρι Παρασκευή κι αν ο τεχνικός του Φοίβου το κρίνει απαραίτητο, θα μπορεί να τους χρησιμοποιήσει.

Το επόμενο παιχνίδι για το Φοίβο είναι την Κυριακή στον Πύργο με τον Πανηλειακό. Άλλο ένα ματς πολύ δύσκολο στο οποίο θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση ενός θετικού αποτελέσματος. Ο αγώνας αυτός θα ξεκινήσει στις 13.30 και οι Κρεμαστενοί θα μεταβούν αυθημερόν. Θα αναχωρήσουν αεροπορικώς το πρωί της Κυριακής για Αθήνα κι από εκεί οδικώς για Πύργο. Η επιστροφή θα γίνει το βράδυ της ίδιας ημέρας, επίσης με αεροπλάνο.

Προχθές ο Σάββας Ορφανίδης προπόνησε τους παίκτες του, με τον φρεσκοπαντρεμένο Φανούρη Γκινή και τον Βαλάντη Κουδούνη, που ξεπέρασε την ίωση που τον τελαιπώρησε, να δίνουν το “παρών”. Αντιθέτως Παϊζάνος (γόνατο) και Αρφαράς (λαγονοψοΐτης), βγήκαν τραυματίες από το ματς με τον Πανμοβριακό και η συμμετοχή τους στο ματς με τον Πανηλειακό κρίνεται αμφίβολη. Χθες οι «κυανοκίτρινοι είχαν ρεπό και από σήμερα θα επιστρέψουν στην προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής.

Κοπή της πίτας
Για μεθαύριο έχει προγραμματισθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φοίβου. Θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής στις 18.30. Η σχετική ανακονωση του συλλόγου για την εκδήλωση:
«Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Φοίβου Κρεμαστής, σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18.30 στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή