Κυριακή μεσημέρι με Αχαρναϊκό ο Διαγόρας

Οι απουσίες δεν πτοούν την ομάδα του Διαγόρα, που θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις αλλά και τα επιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. 

Την Κυριακή για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 6ο Όμιλο, ο «γηραιός»   υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο τον Αχαρναϊκό. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η ομάδα του Μενιδίου, έχει ζητήσει από την ΕΠΟ, το ματς να ξεκινήσει στις 12.30, προκειμένου να προλάβει η αποστολή του να επιστρέψει στον Πειραιά με πλοίο. Το γεγονός αυτό και η απόφαση της ΕΠΟ θα ανακοινωθούν σίγουρα σήμερα.

Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν και χθες σε κανονικούς ρυθμούς στο Ενωσιακό γήπεδο. Στην προπόνηση πήραν μέρος οι Ντουαλά και Γιώργος Σικαλιάς, οι οποίοι φυσικά μπορούν να αγωνιστούν την Κυριακή, εφόσον το κρίνει ο Πέτρος Ρουτζιέρης. Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, στάσιμη παραμένει η περίπτωση απόκτησης ενός στόπερ.

Στο ματς της Κυριακής, η τεχνική ηγεσία του Διαγόρα θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Ευαγγελιδάκη, Μπαξεβάνου, Προβατίδη και Χατζησάββα. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης δεν έχει φανερώσει μέχρι τώρα τα πλάνα του σε ό,τι αφορά τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει.