Ροδίων Άθλησις: Σάββατο στις 14.30 με Πανιώνιο

Το ματς της 10ης αγωνιστικής  για τον 1ο Όμιλο της Α2 βόλεϊ των ανδρών, είναι εκείνο που ενδιαφέρει πρωτίστως την ομάδα του «Ροδίων Αθλησις», που θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες, συνεχίζοντας την πορεία του που οδηγεί στα πλέι οφ, τη στιγμή μάλιστα που ο ΟΦΗ-σε ό,τι αφορά την πρώτη θέση- έχει ξεφύγει βαθμολογικά.

Επόμενος αντίπαλος είναι ο Πανιώνιος, που προέρχεται από ήττα και μάλιστα εντός έδρας από τον ΑΟ Αιγιαλέων. Θα έρθει συνεπώς στη Ρόδο, για να παλέψει το ματς και να ανεβεί κι άλλο βαθμολογικά.

Το «Ροδίων» από την πλευρά του, ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του γι’ αυτόν τον αγώνα που θα γίνει Σάββατο και θα ξεκινήσει στις 14.30 για να διευκολυνθεί συγκοινωνιακά ο Πανιώνιος.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Αλέξη Καμπερίδη, ο οποίος είχε ακόμα μια συνάντηση με τους Διοικούντες,  για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της πρόσληψής του.

Φυσικά ο ίδιος θέλει να περάσει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας, ενώ σήμερα αναμένονται η ανακοίνωση για τη συνεργασία τους από τη διοίκηση του «Ροδίων»

Αγωνιστικά πάντως, η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, με τον κόουτς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον αγώνα του Σαββάτου.