Φοίβος: Με 16 “καμικάζι”  στην αποστολή

Σήμερα με την πρώτη πρωινή πτήση αναχωρεί για Αθήνα ο Φοίβος, όπου στη συνέχεια οδικώς θα μεταβεί στον Πύργο Ηλείας, για να αντιμετωπίσει στις 13.30 τον Πανηλειακό. Η ομάδα της Κρεμαστής βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο και κάθε παιχνίδι γι’ αυτήν από εδώ και πέρα είναι πολύ σημαντικό.

Η ήττα την προηγούμενη Κυριακή στην έδρα της από τον Πανμοβριακό, την έφερε σε οριακή θέση. Τα περιθώρια έχουν στενέψει σημαντικά και θα πρέπει από σήμερα, αν γίνεται, να ξεκινήσει να παίρνει αποτελέσματα.

Μπορεί η αποστολή που θα μπει το πρωί στο αεροπλάνο να είναι 16μελής για οικονομικούς καθαρά λόγους, όμως και οι 16 ποδοσφαιριστές που παίρνει μαζί του ο Σάββας Ορφανίδης, είναι ορκισμένοι να τα δώσουν όλα για την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος.

Από το ματς του Πύργου θα λείψουν οι τραυματίες Παϊζάνος και Αρφαράς, καθώς και ο στρατευμένος Λαός. Στη Ρόδο έμεινε και ο Σταμάτης Χατζησάββας που ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα (το θέμα του χειρίζεται η διοίκηση).
Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» στην αποστολή συμπεριέλαβε και δύο  από τους τρεις νεαποκτηθέντες του Ιανουαρίου. Πήρε μαζί του τον Λαμίν και τον Μαντικό.

Οι 16 παίκτες που ταξιδεύουν σήμαρα είναι οι εξής:
Μιχαλάκης, Γιαννούλης, Ταφάνι, Νικήτας, Παπασταμάτης, Τερζίου, Καραγεωργίου, Γαργάλης, Τζελάι, Στελλάς, Ορφανίδης Ν., Μαντικός, Μπανουσάι, Γκινής, Λαμίν, Πατσίλης.