Η δικαιοσύνη επιτέλους ας κινηθεί γρήγορα

Να ανοίξουν στόματα χρειάζεται στη Ρόδο με αφορμή όλα όσα έγιναν και δεν μάθαμε τα εγκλήματα που τελέστηκαν  ή συνεχίζουν να γίνονται από εγκληματικά στοιχεία και όχι μόνο σε βάρος νεαρών κοριτσιών.

Και για να ανοίξουν, χρειάζεται τώρα να κινηθούν γρήγορα οι εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές απλώνοντας «ομπρέλα» προστασίας μαρτύρων τώρα, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά.

Υπάρχει κόσμος στη Ρόδο που ξέρει, έχει μάθει ή έχει βιώσει αντίστοιχα περιστατικά εκμετάλλευσης νέων κοριτσιών, από κυκλώματα και συμμορίες. Τα σημάδια που έχουν αφήσει πίσω τους, είναι ανεξίτηλα. Με τηλέφωνα, συνομιλίες, αγγελίες και πολλά άλλα.

Βοά η Ρόδος τα τελευταία χρόνια αλλά δυστυχώς, αυτοί που θα έπρεπε να είχαν κινηθεί έγκαιρα κι αποτελεσματικά, έβοσκαν… πρόβατα εδώ παραπέρα, όπως λέει κι ο λαός μας.

Η νέα περίπτωση της αθλιότητας που διαπράχθηκε σε βάρος του κοριτσιού που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες τα λέει όλα.

Δείχνει το δρόμο στις διωκτικές αρχές να αφουγκραστούν επιτέλους την κοινωνία, αποτινάσσοντας από πάνω τους δημοσιοϋπαλληλικές (με την κακή έννοια) νοοτροπίες.

Κυκλώματα στη Ρόδο, (όπως και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας) που εκμεταλλεύτηκαν νεαρά κορίτσια υπήρξαν, υπάρχουν και αν τους το επιτρέψουμε θα συνεχίσουν ακόμα χειρότερα. Ιδού η Ρόδος λοιπόν για όσους θέλουν να σπάσει το απόστημα.

Όλα τα υπόλοιπα, αποτελούν πυροτεχνήματα ή στρακαστρούκες για τα κανάλια των Αθηνών..!