Κλωτσοσκούφι με επεισοδιακό φινάλε στο Άρης - Κατταβιά

Κλωτσοσκούφι με επεισοδιακό φινάλε στο Άρης - Κατταβιά

Κλωτσοσκούφι με επεισοδιακό φινάλε στο Άρης - Κατταβιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 220 ΦΟΡΕΣ

Τίποτα περισσότερο από το τελικό 0-0 δεν άξιζαν οι δύο ομάδες - Χαμός στο τέλος, με πρωταγωνιστές τον διαιτητή Σπάρταλη και τους παίκτες των γηπεδούχων

Τα μάτια των θεατών ταλαιπώρησαν προχθές ο Άρης και η Κατταβιά. Το τελικό 0-0 αποτυπώνει απόλυτα την εικόνα ενός ποιοτικά κακού και κουραστικού παιχνιδιού, το οποίο άφησε πίσω του ελάχιστες καλές στιγμές και δυστυχώς, ένα επεισοδιακό φινάλε.

Τρεις ήταν όλες κι όλες οι ευκαιρίες στο υποτονικό πρώτο ημίχρονο. Στο 17’, ο Δημουλάς σούταρε άστοχα, μετά από φάουλ του Χατζηλιόντα, από το ύψος του πέναλτι, στο 23’ ο Καραγιάννης απέκρουσε σε κόρνερ το επικίνδυνο σουτ του Κούτσι, έπειτα από σέντρα του Πάπα από τα αριστερά, ενώ στο 36’ ήταν η σειρά του Παπαβεργή να επέμβει αποτελεσματικά στην προβολή του Χατζηλιόντα, μετά από γύρισμα του Μάλλιου από τα αριστερά.

Στην επανάληψη ο κόσμος είδε τα… ίδια και χειρότερα. Ένα σουτ του Δανά στο 50’, το οποίο απέκρουσε ο Παπαβεργής αποτέλεσε τη μοναδική υπενθύμιση πως στο χορτάρι παιζόταν ποδόσφαιρο και σαν μην έφτανε το… κλωτσοσκούφι, ήρθαν τα επεισόδια του 86’ να αποτελειώσουν το ματς.

Αφορμή στάθηκαν οι δύο κίτρινες κάρτες που είδε, μέσα σε ένα λεπτό, ο Μάλλιος για διαμαρτυρία. Οι άνθρωποι του Άρη εξερράγησαν και οι ποδοσφαιριστές έπεσαν πάνω στον διαιτητή Σπάρταλη, ο οποίος έβγαλε απ’ ευθείας κόκκινη και στον Πομπού και στη συνέχεια στον Κοντόγιαννο, που καθόταν στον πάγκο.

Ο ρέφερι έζησε στιγμές… πολιορκίας, δέχθηκε σπρωξίματα, κάποια στιγμή βρέθηκε στο χορτάρι και μέχρι να επαναρχίσει το ματς, πέρασε ένα δεκάλεπτο, το οποίο πάντως δεν προσμετρήθηκε ολόκληρο στις καθυστερήσεις. Ένταση υπήρξε και μετά το σφύριγμα της λήξης, ευτυχώς χωρίς η κατάσταση να εκτροχιαστεί, κάτι στο οποίο συνέβαλε και η άφιξη των ανδρών της αστυνομίας που ειδοποιήθηκε.

Βοηθοί του Σπάρταλη ήταν οι Σταυρούλιας και Λάζος.

Οι συνθέσεις:
Άρης: Καραγιάννης, Πομπού, Μαγιόγλου, Δανάς, Παρδαλός, Δημουλάς, Θοδωρή (46’ Δουκίσσης), Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας (14’ λ.τ. Δημητριάδης), Παπαοικονόμου, Μάλλιος

Κατταβιά: Παπαβεργής, Νταλιάνι, Κιλασίν Κ., Δράμη, Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Παραστατίδης (68’ Ζαγκότσης), Κούτσι, Λόης (82’ Κονόμι), Νασόπουλος (64’ Αυγέρης), Πάπα

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή