Σημαντικό «διπλό» του Αγίου Ισιδώρου

Σημαντικό «διπλό» του Αγίου Ισιδώρου

Σημαντικό «διπλό» του Αγίου Ισιδώρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 234 ΦΟΡΕΣ

Πήρε τη νίκη με 1-4 στη Μαλώνα με τον Άγιο Γεώργιο κι απομακρύνθηκε κι άλλο από τις… επικίνδυνες θέσεις

Σημαντική νίκη με 1-4, που τον απομάκρυνε από τις ...επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας στο 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας, πέτυχε προχθές ο Άγιος Ισίδωρος στη Μαλώνα όπου αντιμετώπισε τον Άγιο Γεώργιο.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις …προθέσεις τους, αφού εκμεταλλεύτηκαν λάθος του Χατζημανώλη στο 11’ και προηγήθηκαν με ωραίο πλασέ του Γιώργου Μόσχου, ενώ με τη συμπλήρωση 19’ λεπτών ο Γεωργαλλής σούταρε από τα 40 μέτρα περίπου κι αιφνιδίασε τον Ψαρά για το 0-2.

Στο 38’, σε μια από τις προσπάθειες των γηπεδούχων να μειώσουν, ο Κακούλλης σούταρε αλλά ο Στεφανάκης δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου, ο Άγιος Γεώργιος προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι με την κεφαλιά του Κοστόφ που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, και μέχρι το 60’ ήταν… φλύαρος χωρίς να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του.

Έτσι, στο 61’ ο Άγιος Ισίδωρος… προειδοποίησε με το σουτ του Γεωργαλλή που βρήκε στο αριστερό δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης, έβγαλε την μπαλιά στον Διακοηλία που πλάσαρε και έκανε το 0-3.

Στο 71’ πάντως ο Άγιος Γεώργιος είχε την ευκαιρία του με το απευθείας φάουλ του Κοτσίκου που «έβγαλε» ο Στεφανάκης και στη συνέχεια της ίδιας φάσης ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε λάθος, που είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Χατζηνικόλα, σκοράροντας με προβολή για το 1-3.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε πέντε λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας με κοντινό πλασέ του Ραφαήλ Μόσχου, για να μείνουν οι γηπεδούχοι με δέκα παίκτες στο 89’ εξαιτίας της αποβολής του Κούτρη με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Γεωργαλλή.

Διαιτητής ήταν ο Σάββας Τσοπανάκης με βοηθούς τους Πλάτση και Αναστασόπουλο.

Άγιος Γεώργιος: Ψαράς, Χατζηνικόλας, Σακελλάρης, Ζολτάν(49' Κούτρης λτ.), Κουτσουμπάρης, Σκορδάς(38' Λούππος λτ.), Κακκούλης, Κοστόφ(68' Αφαντενός), Λαμπριανός, Χατζημανώλης, Κοτσίκος.

Άγιος Ισίδωρος: Στεφανάκης, Αναστασάς, Ταμπουράς, Βονάκης, Θεοδωρίδης(83' Διακοπαρασκευάς), Παπανικολάου(91' Σάββενας), Διακοηλίας(73' Τζιακούνουλας), Κώτσος, Γεωγραλλής, Μόσχου Γ.(76' Μόσχου Ρ.)

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή