Έξαλλοι με τη διαιτησία στον Φοίβο

Έξαλλοι με τη διαιτησία στον Φοίβο

Έξαλλοι με τη διαιτησία στον Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 302 ΦΟΡΕΣ

Για καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό κάνουν λόγο οι Κρεμαστενοί

Πυρ και μανία με τις αποφάσεις του Μεσσήνιου διαιτητή Απόστολου Καύκα στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Πανηλειακό είναι οι άνθρωποι του Φοίβου.

Οι Κρεμαστενοί θεωρούν την ήττα τους με 2-0 πέρα για πέρα άδικη, κάνουν λόγο για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και καλούν τους αρμόδιους να πάρουν μέτρα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν:
«Μετά τις αποφάσεις του Περικλή Παρχαρίδη την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Πανμοβριακό, γίναμε μάρτυρες μίας ακόμα αλλοίωσης αποτελέσματος σε παιχνίδι της ομάδας μας.

Ο διαιτητής Καύκας από τη Μεσσηνία και οι βοηθοί Ανδριανός και Σωτηρόπουλος από την Αχαΐα συνέβαλαν σε μία άδικη ήττα για εμάς από τον Πανηλειακό. Αν κάποιοι θεωρούν πως η βαθμολογική μας θέση τους επιτρέπει να μας μετατρέψουν σε σάκο του μποξ, τότε οι αρμόδιοι θα πρέπει να λάβουν άμεσα τα μέτρα τους».

Η αποστολή του Φοίβου επέστρεψε στη βάση της το βράδυ της Κυριακής, η χθεσινή μέρα έμεινε κενή υποχρεώσεων, ενώ από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, με τον ουραγό και ήδη καταδικασμένο σε υποβιβασμό Αστέρα Αμαλιάδας.

Τούτη τη φορά ο Σάββας Ορφανίδης θα έχει στη διάθεσή του τους Παϊζάνο και Αρφαρά, οι οποίοι ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή