Έξαλλοι με τη διαιτησία στον Φοίβο

Πυρ και μανία με τις αποφάσεις του Μεσσήνιου διαιτητή Απόστολου Καύκα στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Πανηλειακό είναι οι άνθρωποι του Φοίβου.

Οι Κρεμαστενοί θεωρούν την ήττα τους με 2-0 πέρα για πέρα άδικη, κάνουν λόγο για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και καλούν τους αρμόδιους να πάρουν μέτρα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν: 
«Μετά τις αποφάσεις του Περικλή Παρχαρίδη την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Πανμοβριακό, γίναμε μάρτυρες μίας ακόμα αλλοίωσης αποτελέσματος σε παιχνίδι της ομάδας μας.

Ο διαιτητής Καύκας από τη Μεσσηνία και οι βοηθοί Ανδριανός και Σωτηρόπουλος από την Αχαΐα συνέβαλαν σε μία άδικη ήττα για εμάς από τον Πανηλειακό. Αν κάποιοι θεωρούν πως η βαθμολογική μας θέση τους επιτρέπει να μας μετατρέψουν σε σάκο του μποξ, τότε οι αρμόδιοι θα πρέπει να λάβουν άμεσα τα μέτρα τους». 

Η αποστολή του Φοίβου επέστρεψε στη βάση της το βράδυ της Κυριακής, η χθεσινή μέρα έμεινε κενή υποχρεώσεων, ενώ από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, με τον ουραγό και ήδη καταδικασμένο σε υποβιβασμό Αστέρα Αμαλιάδας. 

Τούτη τη φορά ο Σάββας Ορφανίδης θα έχει στη διάθεσή του τους Παϊζάνο και Αρφαρά, οι οποίοι ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους.