Ψηφιοποίηση του αρχείου της διεύθυνσης Μεταφορών στη Ρόδο

Ψηφιοποίηση του αρχείου της διεύθυνσης Μεταφορών στη Ρόδο

Ψηφιοποίηση του αρχείου της διεύθυνσης Μεταφορών στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 489 ΦΟΡΕΣ

Ψηφιοποίηση του αρχείου θα γίνει στη διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, για να διευκολυνθεί η λειτουργία της και να αναβαθμιστεί το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Όπως δήλωσε χτες στον Ρ/Σ ΠΑΛΜΟΣ ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος μεταφορών Χρήστος Μπάρδος, στόχος της περιφερειακής αρχής είναι να προχωρήσει το έργο και να ολοκληρωθεί πριν τη λήξη της θητείας της, καθώς το αρχείο έχει στην κυριολεξία… κατακλύσει τους χώρους της υπηρεσίας, εμποδίζοντας τις συναλλαγές με το κοινό, αλλά και το έργο των υπαλλήλων.

«Το αρχείο έχει κατακλύσει τουλάχιστον τα 2/3 του χώρου των μεταφορών και μια από τις επιδιώξεις μας πριν τη λήξη της θητείας μας είναι να ψηφιοποιήσουμε τα αρχεία. Τουλάχιστον τα καινούρια διπλώματα να βγαίνουν ψηφιοποιημένα και να μην καταλαμβάνουν το χώρο που καταλαμβάνουν σήμερα τα παλιά αρχεία. Ψηφιοποίηση των αρχείων είναι κάτι που επείγει να γίνει για λόγους ευκολίας των πολιτών και των εργαζομένων στο μεταφορών.

Είναι το επόμενο βήμα και ελπίζω να το υλοποιήσουμε γιατί υπεγράφη και ένα μνημόνιο συνεργασίας με το ΕΚΕΤΑ και ελπιζω να χρησιμοποιήσουμε αυτό το εργαλείο ώστε να φτιάξουμε τη ψηφιοποίηση των αρχείων» είπε.

Διαβάστε ακόμη

Νέες αρμοδιότητες στον Κ. Μενεγάκη

Στη Ρόδο για το Κτηματολόγιο και τα δικαστήρια ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης

Γνωμοδότηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το Τ.Α.Π. στη Ρόδο

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια