Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Δήμαρχος Λέρου την κατασκευή νέας δομής φιλοξενίας προσφύγων

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Λέρου αναφέρει τα εξής:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στο νησί της Λέρου, διακινείται η φημολογία ότι πρόκειται να κατασκευαστεί νέα δομή φιλοξενίας προσφύγων - αλλοδαπών.

Ο Δήμαρχος Λέρου διαψεύδει ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ αυτές τις φημολογίες και καταδικάζει τέτοιου είδους μεθοδεύσεις καθώς και αυτούς που τις διακινούν.

Δυστυχώς για τον τόπο, την ώρα που πραγματοποιούνται καθημερινά αλλεπάλληλες επαφές με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, με πάγιο αίτημα την αποσυμφόρηση του Κέντρου πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης ώστε να μειωθεί ο αριθμός των αλλοδαπών που βρίσκονται στο νησί, κάποιοι υποψήφιοι με ψέματα και λασπολογίες προσπαθούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη χρησιμοποιώντας μέχρι και το ευαίσθητο πρόβλημα του Προσφυγικού καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας κυρίως στο Λακκί και στον Ξηρόκαμπο, χωρίς να σέβονται τίποτα και κανέναν, εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Διαμηνύουμε σε κάθε περίπτωση, ότι εκτός από τη Δημοτική Αρχή, η κοινωνία της Λέρου γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και ήδη τους έχει καταδικάσει στη συνείδησή της, ως κοινούς συκοφάντες και λασπολόγους