Φουλάρει για μια ακόμα νίκη ο Ιάλυσος

Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα στο «Οικονομίδειο» ο Ιάλυσος στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Φυσικά ο στόχος και μάλιστα σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, δεν αλλάζει. Καθίσταται επιτακτική η νίκη για να συνεχίσει η Ροδίτικη ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη θέση και μακριά από τον Διαγόρα και τους υπόλοιπους διώκτες του.

Ο αγώνας σήμερα στο «Οικονομίδειο», θα ξεκινήσει στις 13.30, αφού η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της Θύελλας Ραφήνας, προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά και να βρεθεί έγκαιρα πίσω στην Αθήνα. Είναι μια ομάδα που –όπως όλες- χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα σε εντός έδρας παιχνίδι, καθώς βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες του Ιάλυσου γυμνάσθηκαν και χθες το μεσημέρι κανονικά, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, με τον Σάκη Παπαβασιλείου να μην ανακοινώνει τους δεκαοκτώ του σημερινού αγώνα.
Κλήθηκαν όλοι στο γήπεδο κι εκεί θα ανακοινωθεί λίγο πριν την σέντρα η ενδεκάδα, αλλά και οι αναπληρωματικοί του αγώνα.

Ο Ιάλυσος έχει απόντες και σήμερα, που δεν είναι άλλοι από τους τιμωρημένους Δωματά και Κόλα που θα εκτίσουν την ποινή τους στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και τον Μισέλ ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την ιδιαίτερη πατρίδα του, στην οποία βρίσκεται εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας της μητέρας του.

Στο μεταξύ έχει κινητοποιηθεί και πάλι όλος ο κόσμος, ο οποίος αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας. Οι φίλοι της ομάδας αναμένεται και σήμερα να συμπαρασταθούν στον Ιάλυσο και να χειροκροτήσουν μια ακόμα νίκη του πρωτοπόρου στον βαθμολογικό πίνακα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ολόκληρο το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής που διεξάγεται σήμερα έχει ως εξής:
Νίκη Τραγανού-Διαγόρας (12.30)
Αχαρναϊκός-Πανηλειακός
Παλληνιακός-Παμβουπρασιακός
Ιάλυσος-Θύελλα Ραφήνας (13.30)
Διαγόρας Βραχνεϊκων-Πανμοβριακός
Παναιγιάλειος-Φοίβος (13.45)