Στη Γ.Σ. των αιμοδοτών και στις κοπές πίτας τρίτεκνων και ΑΕΛ ο Δήμαρχος Λέρου

Στη Γ.Σ. των αιμοδοτών και στις κοπές πίτας τρίτεκνων και ΑΕΛ ο Δήμαρχος Λέρου

Στη Γ.Σ. των αιμοδοτών και στις κοπές πίτας τρίτεκνων και ΑΕΛ ο Δήμαρχος Λέρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 152 ΦΟΡΕΣ

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας παρευρέθηκε στην ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου.

Ο κ. Κόλιας συνεχάρη όλους τους συμπατριώτες μας οι οποία διετέλεσαν Πρόεδροι μέχρι σήμερα, τον νυν Πρόεδρο κ. Βάρνα και τα Μέλη του Συλλόγου, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει εμπράκτως τη δύσκολη προσπάθεια τους.

Συνεχίζοντας, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι κατόπιν εισηγήσεως του ιδίου στο Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 1500 ευρώ, ενώ παραδόθηκε και επιταγή 1000 ευρώ σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λέρου από τα έσοδα που προήλθαν από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Αγάπης.

Επίσης τόνισε ότι ο Δήμος Λέρου είχε χρηματοδοτήσει τον Σύλλογο με το ποσό των 700 ευρώ για την διοργάνωση του LEROS SANTA RUN (αγορά T-Shirts), ενώ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο γίνονται προσπάθειες ώστε να βρεθεί χώρος στέγασης για την κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου.

Στην κοπή πίτας των τρίτεκνων

Στην εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Λέρου, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλιας, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου.

Ο Δήμαρχος Λέρου, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Συλλόγου για την πρόσκληση και την συνεργασία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια, έκανε αναφορά στη μείωση κατά 50% στα τιμολόγια ύδρευσης και αποχέτευσης, ενώ είπε πως ο Δήμος μας θα προχωρήσει, μετά από κατάθεση των σχετικών δικαιολογητικών από το Σύλλογο, στη μείωση των Δημοτικών Τελών κατά 50%.

Παράλληλα, ο κ. Δήμαρχος σημείωσε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση εξεύρεση κτιρίου/γραφείων για τις ανάγκες του Συλλόγου, έτσι ώστε επιτέλους, ένας από τους πιο σημαντικούς συλλόγους του νησιού μας να αποκτήσει το δικό του χώρο.

Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Κόλιας συνεχάρη τους Τρίτεκνους γονείς και τους μαθητές, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Στην κοπή πίτας της ΑΕΛ

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΛ που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του Crescendo Bowling.

Ο κ. Κόλιας αφού έκανε εκτενή αναφορά στην μακροχρόνια στήριξη της ΑΕΛ από τη Δημοτική Αρχή, ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον προπονητή, αλλά κυρίως τους παίχτες της ΑΕΛ, οι οποίοι δεν αμείβονται, ενώ πολλοί εξ αυτών είναι άνεργοι και παρόλα αυτά συμμετέχουν στην προσπάθεια της ομάδας που έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχήθηκε ολόψυχα στον Πρόεδρο, στους παίκτες και στον προπονητή, να συνεχίσουν τις επιτυχίες της ομάδας, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2020, στην νέα κατηγορία!

Διαβάστε ακόμη

Επιστολή θλίψης, συγκίνησης και αγανάκτησης από γυναίκα της Λέρου που έχασε τον άντρα της στο Νοσοκομείο του νησιού

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει

Στη Λέρο εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Ιρακινός με σφυρί και μαχαίρι τραυμάτισε συμπατριώτη του

43 μετανάστες εντοπίστηκαν από τους λιμενικούς στα παράλια της Λέρου

Ξεκίνησε η κατασκευή των χαλικοπασσάλων στο λιμενικό έργο στα Αλιντα της Λέρου