Καλλιθέα: Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο

Καλλιθέα: Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο

Καλλιθέα: Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 120 ΦΟΡΕΣ

Την παρουσία των φίλων του μπάσκετ στο νησί έχει αύριο ανάγκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βούρειο (14.00’)

Το μεσημεριανό ραντεβού της Καλλιθέας με τον Βούρειο Χίου, αύριο στις Καλυθιές, δεν επιδέχεται ιδιαίτερων σχολιασμών για τη σημασία του όσον αφορά στο μέλλον της ροδίτικης ομάδας στη Γ’ εθνική.

Οι νεοφώτιστοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, γεγονός που ασκεί περισσότερο άγχος στην ήδη αρκετά δύσκολη προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο είναι αναγκασμένοι να διαχειριστούν την πίεση για το αποτέλεσμα και να «ματώσουν» για να το καταφέρουν.

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο στις 14.00’ προκειμένου να εξυπηρετηθούν στη μετακίνησή τους οι φιλοξενούμενοι κι αυτό σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για την προσέλευση των φιλάθλων οι οποίοι, όμως, είναι πιο απαραίτητοι από ποτέ.

Στο συνήθως «παγωμένο» γήπεδο, κυριολεκτικά (αφού θέρμανση δεν έχουμε …νιώσει στα προηγούμενα ματς) και μεταφορικά, η Καλλιθέα δεν είχε ως τώρα αυτό που αποκαλούμε «πλεονέκτημα έδρας» όμως αύριο το έχει ανάγκη και καλό θα ήταν, όσοι μπορούν εκείνη την ώρα, να είναι παρόντες στον «τελικό».

Κι ενώ η συμμετοχή του «έκτου παίκτη» αποτελεί ερωτηματικό, ο Πάνος Παναγιωταράκος έχει να διαχειριστεί και τις πιθανές απουσίες στο ήδη περιορισμένο ρόστερ του. Ο ίδιος πολύ δύσκολα θα πατήσει παρκέ αφού είναι μεγάλο ρίσκο να ζοριστεί στο παιχνίδι και να μαζέψει περισσότερο υγρό το γόνατό του εν όψει συνέχειας αλλά γιατί χρειάζεται όσο το δυνατόν πιο καθαρό μυαλό (και χαμηλούς σφυγμούς) για να κοουτσάρει την ομάδα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται το 100% απ’ όλους τους παίκτες της Καλλιθέας, έμπειρους και νέους, για να καμφθεί η αντίσταση του ΒΑΟΛ τον οποίο «διαβάζει» όσο περισσότερο μπορεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Εξάλλου, την περασμένη Δευτέρα κατέθεσε στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΟΚ την γραπτή του απολογία ο πρόεδρος του συλλόγου, Θανάσης Σταμούλης, και η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε άμεσα. Για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ο ισχυρός άνδρας της Καλλιθέας τιμωρήθηκε με «χάδι» αφού η ποινή δεν ήταν μεγαλύτερη από έγγραφη επίπληξη.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή