Ο Άρης επιβίωσε στη «ρώσικη ρουλέτα»

Ο Άρης επιβίωσε  στη «ρώσικη ρουλέτα»

Ο Άρης επιβίωσε στη «ρώσικη ρουλέτα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 254 ΦΟΡΕΣ

Σε οδυνηρή ήττα υποχρέωσαν οι «κιτρινόμαυροι» τον Διγενή, που διαμαρτύρεται για μη καταλογισμό πέναλτι στο 90’

Τα μάτια τους με ίδια τους τα χέρια έδωσαν την εντύπωση πως προσπαθούσαν να βγάλουν ο Διγενής και Άρης κατά τη διάρκεια της προχθεσινής μεταξύ τους αναμέτρησης στα Κοσκινού.

Αυτός που τα… κατάφερε στο τέλος ήταν ο Διγενής, ο οποίος γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-0 και ξαναμπαίνει σε περιπέτειες, την ίδια στιγμή που οι νεανικοί «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους και συνεχίζουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε στο 6’, με υπέροχο απ’ ευθείας κόρνερ του Παπαοικονόμου από τα αριστερά και το γεγονός πως το σκορ δεν άλλαξε, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις… αυτοκτονικές τάσεις των δύο ομάδων, οι οποίες χαράμισαν σπουδαίες ευκαιρίες.

Όσο εύκολα θα μπορούσε να γίνει το 0-2, άλλο τόσο εύκολα θα μπορούσε να γίνει το 1-1, ή ακόμα και το 2-1, αν η σκέψη των επιθετικών δεν «θόλωνε» την κρίσιμη στιγμή, ή αν απλά εκτελούσαν στοιχειωδώς καλύτερα.

Στο κλειστό πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ σε ανεπανάληπτες ευκαιρίες του Δημητριάδη στο 35’ και στο 37’, ενώ πέρα από δύο τρία… σκόρπια αξιόλογα σουτ, ο Διγενής μία καλή στιγμή στο 39’ με ένα έξυπνο, πλην όμως άστοχο μακρινό πλασέ του Μικκιού και μία ακόμα καλύτερο στο 44’, όταν ο Διακάκης αδίκησε με το κακό τελείωμά του μία δική του πολύ όμορφη ατομική ενέργεια.

Στο 48’ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλλειψε να σκοράρουν με τον Μόσχο, που άνοιξε το κοντρόλ ολομόναχος με τον Μανωλάγκα στα πλάγια αριστερά και για ένα εικοσάλεπτο πατούσαν πολύ καλύτερα από τον αντίπαλό τους, που μετά το 65’ ανέβασε τις γραμμές του
βρήκε κυκλοφορία και μέχρι το 80’ πίεσε, ωστόσο τα έκανε «μούσκεμα» στην τελική προσπάθεια.

Σπουδαίες ευκαιρίες απώλεσε ο Διακάκης στο 66’, στο 70’ και στο 87’ και άλλη μία ο Πατσιαούρας στο 69’, ενώ νωρίτερα στο 84’, ο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις Άρης πέταξε στα σκουπίδια μία δική του σπουδαία ευκαιρία, χάνοντας τετ α τετ με τον Παπαοικονόμου.

Στο 87’, οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δουκίσση με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 90’ διαδραματίστηκε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μάνο από αμυντικό, χρεώνοντας τον μη καταλογισμό του στον πρώτο βοηθό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταμάτης Αντωνάς, με βοηθούς τους Σταμάτη Γιακουμάκη και Σάββα Λυριστή.

Οι συνθέσεις:
Διγενής: Μανωλάγκας, Πατσιαούρας, Γιουλβανίδης, Ζαχαρίας (72’ Κώτης), Κατσαμάκης, Κετσές, Χατζηνικόλας (89’ Μάνο), Μικκιού (67’ Μοσκιού), Μαΐλης, Διακάκης, Λυριστής.
Άρης: Καραγιάννης, Θοδωρή, Δανάς, Καλοπήτας, Μαγιόγλου, Δημουλάς, Παπαοικονόμου (85’ Μπαρμπαντώνης), Γιακουμάκης, Δημητριάδης (60’ λ.τ. Δουκίσσης), Χατζηλιόντας, Μόσχος.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή