Σταθερά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου

Σταθερά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου

Σταθερά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 165 ΦΟΡΕΣ

Με το 4,67 στο Ντίσελντορφ κατέλαβε τη 2η θέση στο επί κοντώ, μερικές μέρες πριν τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό κλειστού της Γλασκώβης

Τον τελευταίο τους αγώνα έκαναν προχθές στο IAAF Indoor Tour του Ντίσελντορφ πολλοί από τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα είναι πρωταγωνιστές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

Ανάμεσα σε αυτούς η Νικόλ Κυρικαπούλου και η Κατερίνα Στεφανίδη, που ξεπέρασαν τα 4,67 μ. και 4,62 μ., αντίστοιχα και κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση στο επί κοντώ.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεκίνησε τον αγώνα της με μία χαμένη προσπάθεια στα 4,47 μ., πέρασε με την πρώτη τα 4,57 μ., άφησε τα 4,62 μ. κι έπειτα πέρασε με την δεύτερη τα 4, 67 μέτρα, ενώ δεν εκτέλεσε άλμα στα 4,72 μ. για να δοκιμάσει δίχως επιτυχία στα 4,77 μέτρα.

Λίγα άλματα επέλεξε να κάνει η Κατερίνα Στεφανίδη, που μπήκε στον αγώνα στα 4,62 μ., ύψος που ξεπέρασε με την δεύτερη, έπειτα άφησε τα 4,67 μ. για να δοκιμάσει ανεπιτυχώς στα 4,72 μέτρα.

Νικήτρια στον αγώνα ήταν η Αντζέλικα Σιντόροβα με 4,77 μέτρα. Η Ρωσίδα μπήκε στον αγώνα στα 4,57 μ. στη συνέχεια άφησε τα 4,62 μ. και 4,67 μ. για να περάσει με την δεύτερη τα 4,72 μ. και 4,77 μέτρα. Η Σιντόροβα έπειτα έκανε δύο άκυρα άλματα στα 4,82 μ. και επέλεξε να ολοκληρώσει τον αγώνα της.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή