Ξανά πρωταθλητής Ελλάδος ο Στάθης Αντωνάς

Την εξαιρετική του πορεία και το γεγονός ότι δεν έχει …αντίπαλο στην κατηγορία του επιβεβαίωσε ο Στάθης Αντωνάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας U22 που έγινε στο κλειστό βαρέων αθλημάτων Λάρισας από 21 έως 24 Φεβρουαρίου.

Πραγματοποιώντας μεγάλους αγώνες, ο αθλητής του ΑΣ Καλυθιών «Ο Κολοσσός» -Rhodes Boxing Academy, πήρε το χρυσό μετάλλιο κι απέδειξε τη σοβαρή δουλειά στο κομμάτι της ανάπτυξης στη Ρόδο.

Στον πρώτο του αγώνα κέρδισε τον Σταύρο Μαρίνη από τον ΑΣ Χρυσή Γωνιά με 5-0 στα σημεία, στον δεύτερο πέρασε τον Κωνσταντίνο Μάργκου από τον Περσέα με ΤΚΟ από τον πρώτο γύρο και στον ημιτελικό βρήκε τον Αζάτ Μαρκαριάν της ΑΕΚ.

Ο Ροδίτης πρωταθλητής προκρίθηκε στον τελικό με ΤΚΟ στο δεύτερο γύρο όπου κι αντιμετώπισε πια για το χρυσό μετάλλιο τον Βασίλειο Μακρυγιάννη του Ολυμπιακού. 

Κι εκεί όμως έδειξε το επίπεδο και το «μέταλλό» του αφού πήρε τη νίκη 5-0 στα σημεία, για ν’ ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο αθλητής που προπονείται από τον Μπάμπη Στατιού και τον Βασίλη Πελαρδή είχε πάρει επίσης το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελίτ τον περασμένο Νοέμβριο και δείχνει πως είναι ανάμεσα στους κορυφαίους πυγμάχους που μπορούν να αγωνιστούν και διεθνώς βάσει του νεαρού της ηλικίας του. 

Συγχαρητήρια από τον ΔΟΠΑΡ και τον Στέφανο Κυριαζή
Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής, για να συγχαρεί τον Ροδίτη πυγμάχο, όπως παρακάτω: 

«Θέλω να συγχαρώ τον Στάθη Αντωνά για τη νέα του επιτυχία, να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία! Συγχαρητήρια και στον ΑΣ Καλυθιών Ρόδου «Ο Κολοσσός», αλλά και στους προπονητές Μπάμπη Στατιού και Βασίλη Πελαρδή.

Η σοβαρή και ουσιαστική προσπάθεια, αποδίδει συνέχεια καρπούς και μας χαρίζει συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας.

Η πυγμαχία από τα παλιά χρόνια έχει προσφέρει πολλά στη Ρόδο, ιδιαίτερα στα θέματα προβολής της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είμαι σίγουρος ότι ζούμε παρόμοιες ευχάριστες καταστάσεις, οι οποίες πιστεύω ότι σύντομα θα είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Ο ΔΟΠΑΡ και ο Δήμος Ρόδου ενισχύουν και θα ενισχύουν πάντα αυτές τις προσπάθειες, που πραγματικά αξίζουν πολλά!»