Εφησυχασμός; Ούτε κατά διάνοια για την Κατταβιά

Εφησυχασμός; Ούτε κατά  διάνοια για την Κατταβιά

Εφησυχασμός; Ούτε κατά διάνοια για την Κατταβιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 141 ΦΟΡΕΣ

Τη νίκη επί του Κλεάνθη θέτει ο Μανώλης Φραντζής ως βασική προϋπόθεση για να διώξει η ομάδα του το άγχος για την παραμονή της στην κατηγορία. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χαλίλ Κιλασίν, το υπόλοιπο της σεζόν χάνει πιθανώς ο Αζίζ Κουλιμπαλί

Στην άποψη πως η ομάδα του δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμη με την πιθανότητα να μπλέξει σε περιπέτειες επιμένει ο προπονητής της Κατταβιάς, Μανώλης Φραντζής, δίνοντας τον τόνο ενόψει του αυριανού εντός έδρας παιχνιδιού με τον Κλεάνθη.

«Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα ως τελικό», τονίζει ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος εκτιμά πως μόνο η νίκη θα διασφαλίσει οριστικά τη θέση του συγκροτήματός του στην κατηγορία και θα του επιτρέψει να προσεγγίσει τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους χωρίς άγχος και πίεση.

Το προπονητικό επιτελείο της Κατταβιάς δεν γνωρίζει ακόμη αν θα μπορέσει να στηριχθεί στις υπηρεσίες του Χαλίλ Κιλασίν, ενός εκ των «βράχων» της άμυνας που ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Αυτός που θα λείψει σίγουρα, ίσως μάλιστα και μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι ο Αζίζ Κουλιμπαλί, τον οποίο καθήλωσε θλάση βαριάς μορφής στους προσαγωγούς, ενώ στον αντίποδα, εκατό τοις εκατό έτοιμοι είναι οι μέχρι πρότινος τραυματίες Ανδρέας Κονόμη και Νέλεο Κούτσι.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”