Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 21χρονος με τα 3 κιλά χασίς

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 21χρονος με τα 3 κιλά χασίς

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 21χρονος με τα 3 κιλά χασίς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1419 ΦΟΡΕΣ

Μετά την απολογία του χθες στην ανακρίτρια Ρόδου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 21χρονος που συνελήφθη από Λιμενικούς διότι ήρθε στο νησί μας μεταφέροντας περισσότερα από τρία κιλά χασίς στις αποσκευές του.

Ο 21χρονος συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του κ.κ. Σάββα Παυλίδη και Σταυρούλα Κοιλιά προσήχθη χθες ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι είναι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και πως τα ναρκωτικά του τα έδωσε αλλοδαπός να τα μεταφέρει στο νησί μας και να τα παραδώσει σε άγνωστο σε αυτόν άτομο, έναντι αμοιβής η οποία θα συμψηφιζόταν με αυτά που ο 21χρονος όφειλε για ναρκωτικά που είχε προμηθευτεί για να κάνει χρήση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 21χρονος εξετάστηκε και από γιατρό προκειμένου να αποδειχτεί η εξάρτησή του από ουσίες.

Υπενθυμίζεται πως για τον 21χρονο όλα ξεκίνησα, στις 27 Φεβρουαρίου 2019 το πρωί οπότε και προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας σε συνεργασία με προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, έκαναν ελέγχους στο λιμάνι «Ακαντιάς» της Ρόδου κατά τον κατάπλου πλοίου της γραμμής από τον Πειραιά.

Με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου του Λιμενικού Σώματος, οι Λιμενικοί εντόπισαν τον 21χρονο που μόλις είχε αφιχθεί στο νησί μας και σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν να κατέχει επτά (07) πλαστικές σακούλες που περιείχαν πιθανόν ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού βάρους τριών κιλών και διακοσίων ογδόντα δύο γραμμαρίων (3.282 gr) .

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, που διενήργησε την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, ενώ σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο