Ο Μανώλης Καμπουρόπουλος υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Την υποψηφιότητα του, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο κ. Μανώλης Καμπουρόπουλος. 

Ο ίδιος, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε σχετικά με την απόφαση αυτή, ανέφερε μεταξύ άλλων: 

"Το έντονο ενδιαφέρον για τον τόπο μας, η αγάπη για τον τόπο μας πρέπει να ενώνουν δυνάμεις, ο μη εφησυχασμός για συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο πρέπει να αφήνει πίσω προσωπικά όνειρα αλλά και εγωισμούς. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, και μετά απο μια ειλικρινή πραγματικά συζήτηση με τον Περιφερειάρχη, αποφάσισα να είμαι και εγώ ένας  από αυτούς που θα προσθέσει ένα λιθαράκι για την ανάπτυξη του τόπου μας. Για τη Ρόδο μας, για τα Δωδεκάνησα, για ολόκληρο το Αιγαίο Για αυτό θα είμαι υποψήφιος με τον Περιφερειάρχη  κ. Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές. Τον ευχαριστώ πραγματικά για την πρόταση που μου έκανε, η εκτίμηση είναι απεριόριστη και θα προσπαθήσω και εγώ να είμαι από αυτούς που θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια".

Με τη σειρά του ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος καλωσόρισε τον κ. Καμπουρόπουλο στην παράταξη, ενώ σημείωσε: 

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μανώλη Καμπουρόπουλο για την εμπιστοσύνη. Γιατί είναι πραγματική εμπιστοσύνη όταν κάποιος, ειδικά με τη δική του διαδρομή, που έχει υπηρετήσει και στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό, παίρνει αυτή την απόφαση. Να πω οτι συνθέτουμε μια πολιτική ομάδα με ισχυρές προσωπικότητες και η συμμετοχή του Μανώλη μας βοηθάει στο να έχουμε αυτό το μείγμα της εμπειρίας και της φρεσκάδας που κάθε ομάδα χρειάζεται. Η διαδρομή μας ήταν καθαρή σε όλη την πορεία της και οι στόχοι μας είναι επίσης ακόμη πιο καθαροί. Χαίρομαι γιατί μεγαλώνουμε, δυναμώνουμε, χαίρομαι γιατί άνθρωποι οι οποίοι έχουν τη διαδρομή του Μανώλη, την πορεία του Μανώλη, το βιογραφικό του Μανώλη Καμπουρόπουλου έχουν ακόμη την όρεξη και παίρνουν την απόφαση αυτή να συνεχίσουν. Σε μια εποχή που έχει μεγάλες προκλήσεις αλλά όπως ακριβώς διαχειριστήκαμε αυτά τα τέσσερα πρώτα χρόνια της θητείας μας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα συνεχίσουμε και για μένα προσωπικά είναι τιμή η εμπιστοσύνη ανθρώπων σαν τον Μανώλη Καμπουρόπουλο".