Υπερκομματική δυναμική αποκτά η υποψηφιότητα του Μανώλη Γλυνού

Τον υπερκομματικό της χαρακτήρα αναδεικνύει έμπρακτα η παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» του κ. Μανώλη Γλυνού, που διαρκώς ενισχύεται με νέους υποψηφίους, απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους.

Χθες συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Φοίβου Παρασκευόπουλου από τις Κυκλάδες, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της περιφερειακής οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου της ΝΔ και υπεύθυνος του εκλογικού αγώνα του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νότιο Αιγαίο, κατά τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.

Η υποψηφιότητα του κ. Παρασκευόπουλου, όπως και αυτή της κ. Μαρίας Μαυρίκου την περασμένη εβδομάδα (ανιψιάς της πρώην βουλευτή της ΝΔ Άριας Μανούσου-Μπινοπούλου) δείχνει ότι υπάρχει δυναμική του Μ. Γλυνού και στον χώρο της ΝΔ.
Όπως μάλιστα τονιζόταν από συνεργάτες του κ. Γλυνού, μέσα στις επόμενες μέρες, πρόκειται να ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες 4-5 στελεχών της ΝΔ από τα Δωδεκάνησα!

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Φοίβου Παρασκευοπούλου, έγινε χθες από τη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» σε ανακοίνωση που αναφέρονται τα εξής:
«Η  «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» ανακοινώνει σήμερα, μια ακόμα αξιόλογη υποψηφιότητα, που επιβεβαιώνει  τόσο τη δυναμική της παράταξής όσο και τον υπερκομματικό χαρακτήρα της,
Ο Φοίβος Παρασκευόπουλος αποδεχόμενος την πρόταση του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού, αποδεικνύει ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχουν θέση ιδεολογικά στεγανά και κομματικά αναχώματα.
Ο Φοίβος Παρασκευόπουλος δεν ενώνει απλώς την φωνή του με τη δική μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά στην κοινή μας προσπάθεια,  για να διασφαλίσουμε όλοι μαζί, τη μετάβαση των νησιών της Περιφέρειάς μας σε μία νέα εποχή ευημερίας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός καλωσόρισε τον Φοίβο Παρασκευόπουλο στη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» δηλώνοντας τα εξής: «Επιδιώκουμε συνειδητά να δώσουμε μια ανανεωτική πνοή, να φουσκώσουμε τα πανιά της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» και να εξασφαλίσουμε μια ομαλή πορεία “στα καράβια μας”, τα νησιά μας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να  δώσουμε χώρο και φωνή σε επιφανείς νέους ανθρώπους όλων των παρατάξεων 

Ο Φοίβος Παρασκευόπουλος είναι ένας άξιος εκπρόσωπος της νέας γενιάς φιλελευθέρων πολιτικών και με μεγάλη χαρά τον καλωσορίζουμε στη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου». Εμείς ΤΟΛΜΑΜΕ και μιλάμε για τον άνθρωπο και για αυτό επιλέγουμε εκπροσώπους που δεν φοβούνται να συνεργαστούν για να λύσουν προβλήματα, που έχουν αποδείξει την προσήλωσή τους στο κοινό καλό και όχι στα ίδια συμφέροντα. Φοίβο καλωσόρισες,  καλή επιτυχία!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Εκπαίδευση-Σταδιοδρομία

Ο Φοίβος-Παναγιώτης Παρασκευόπουλος είναι κυκλαδίτικης καταγωγής αλλά ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως Τραπεζικός Υπάλληλος.  Είναι απόφοιτος τόσο του Τμήματος ΤΕΙ Λογιστικής Πειραιά όσο και του Τμήματος Οικονομικών & Νομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Msc) στην Τραπεζική Διοικητική.
Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.
Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός το 2005.
Στη συνέχεια διετέλεσε στέλεχος της Οικονομικής Δ/νσης του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.), ενώ παράλληλα συνεργάστηκε σε εκδόσεις και  εκδηλώσεις για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής με την Εταιρεία Greek Business Defense Consulting.
Κατόπιν εργάστηκε ως υπάλληλος της Εμπορικής Τράπεζας και στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Τράπεζα Eurobank στην οποία παραμένει μέχρι και σήμερα.

Πολιτική Δράση
Πρόεδρος περιφερειακής οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου ΝΔ 2015-2017.
Υπεύθυνος εκλογικού αγώνα Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νότιο Αιγαίο κατά τις εσωκομματικές εκλογές.
Τομεάρχης ΝΔ βορείου συμπλέγματος 2006-2009.
Επιστημονική δράση-Ενδιαφέροντα
Μέλος της Εταιρείας Στήριξης Σπουδών Προϊστορικής Θήρας & Αρχαιολογικής Εταιρείας στην Αθήνα.
Ενεργή συμμετοχή στα ετήσια μαθήματα Ελληνικής Αρχαιολογικής Εταιρείας από το 2005 έως και σήμερα.
Ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Πολιτισμού και Ανάδειξης των Αρχαίων Θεάτρων της Ελλάδας "Διάζωμα" υπό την προεδρία του Σταύρου Μπένου».