Πέντε νέοι υποψήφιοι στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη

Πέντε νέοι υποψήφιοι στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη

Πέντε νέοι υποψήφιοι στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4132 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη του κ. Αντώνη Καμπουράκη, αναφέρει τα εξής:

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε τα ακόλουθα για τους τρεις νέους υποψήφιους του Συνδυασμού "Με Δύναμη για τη Ρόδο": «Ενεργοί πολίτες, που τολμούν να γίνουν η αλλαγή που περιμένουν οι συμπολίτες μας για τη Ρόδο. Με ακλόνητη πίστη στις πραγματικές δυνατότητες του τόπου μας, κάνουν το βήμα μπροστά και μπαίνουν στην εκλογική μάχη για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να βγάλουμε τη Ρόδο από το τέλμα. Όλοι Μαζί, στην κοινή προσπάθεια να ξαναδώσουμε στη Ρόδο τη λάμψη που της αξίζει!

Καλωσορίζω τον Αντώνη Σιγανό, τον Κωνσταντίνο Συρτσάκο και την Κατερίνα Κούρου στο συνδυασμό "Με Δύναμη για τη Ρόδο".

Αντώνιος Σιγανός του Κωνσταντίνου - Ελεύθερος Επαγγελματίας (Τραγουδιστής)

«Το κίνητρο μου είναι να καλυτερεύσουμε τον τόπο που μεγαλώσαμε, που ζούμε και που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”, με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί θεωρώ ότι είναι ένας επιτυχημένος συμπολίτης μας, που αγαπά τη Ρόδο και έχει την ικανότητα, το κίνητρο και τη θέληση να προσφέρει στο νησί μας».

Βιογραφικό

Ο Αντώνης Σιγανός γεννήθηκε στη Ρόδο το 1982. Είναι παντρεμένος με την Ραφέλα Ματσάγκου και έχουν μια κόρη. Είναι απόφοιτος του Ενιαίου Λυκείου Κρεμαστής και εργάζεται ως επαγγελματίας τραγουδιστής από το 1999 με μεγάλη επιτυχία.

Κωνσταντίνος Συρτσάκος του Παύλου - Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων

«Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” θέλω να αποδείξω ότι όταν υπάρχει ένας επικεφαλής με όραμα, όπως ο Αντώνης Καμπουράκης, πλαισιωμένος από ανθρώπους με ιδέες και διάθεση προσφοράς, τότε η Ρόδος μπορεί να γίνει όπως ονειρευόμαστε».

Βιογραφικό

Ο Κώστας Συρτσάκος γεννήθηκε στις Καλυθιές Ρόδου το 1982. Γονείς του είναι η Πελαγία & ο Παύλος και αδερφή του η Αναστασία. Απασχολείται σε όμιλο Τουριστικών Επιχειρήσεων με αντικείμενο τη διαδικτυακή παρουσία και το ηλεκτρονικό marketing της εταιρείας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενώ ολοκλήρωσε και το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών “eBusiness Management" του University of Warwick.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συμβουλίου Νέων Δήμου Καλλιθέας από το 2007 έως το 2011, ενώ το διάστημα 2011-2015 διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου της Δ.Κ. Καλυθιών.

Αικατερίνη Κούρου του Ελευθερίου - Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

«Στόχος μου είναι να μετέχω έμπρακτα και ενεργά στη βελτίωση του τόπου μας με τρόπο σύγχρονο, καινοτόμο και αποτελεσματικό. Η Ρόδος θα πρέπει να γίνει στολίδι για τους κατοίκους της, αλλά και ένας από τους σημαντικότερους πόλους τουριστικής έλξης. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί ο τόπος μας αξίζει το καλύτερο».

Βιογραφικό

H Αικατερίνη Κούρου του Ελευθερίου και της Αγγερούλας, γεννήθηκε στη Ρόδο το 1984. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με ιδιαίτερη εξειδίκευση στον τομέα του Εργατικού, Φορολογικού και Αστικού Δικαίου. Ασκεί το επάγγελμα της από τις 5-8-2009 ως ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου. Διατηρεί δικηγορικό γραφείο επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου 31, στη Ρόδο.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Πόλεως Ρόδου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας (ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρόδου) κατά τη χρονικές περιόδους 2013-2016 και 2016-2018. Διετέλεσε Πρόεδρος του Ομίλου Ρόταρακτ Ρόδου (Όμιλος επαγγελματικού/φιλανθρωπικού σκοπού) τη χρονιά 2015-2016, στον οποίο παραμένει ενεργό μέλος μέχρι και σήμερα. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Ρόδου (Ε.Α.Ν.Δι.Ρ.) και διετέλεσε μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής αυτής.

Στέφανος Παλλάς

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Στέφανου Παλλά με τον συνδυασμό "Με Δύναμη Για Τη Ρόδο", ενός ανθρώπου που συμμετέχει ενεργά σε τοπικά σωματεία και συλλόγους για την πρόοδο της Ρόδου. Θεωρώ ότι η συμπόρευση του με το συνδυασμό μας θα συνδυαστεί με την αναπτυξιακή προοπτική που όλοι Μαζί θέλουμε για τον Τόπο μας».

Ο Στέφανος Παλλάς για την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη ανέφερε τα εξής: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά θέλοντας να προσφέρω αυτό που μπορώ και να μην είμαι ένας παθητικός παρατηρητής της σημερινής κατάστασης του τόπου μας. Πιο συγκεκριμένα επέλεξα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο "Με Δύναμη Για Τη Ρόδο" με τον Αντώνη Καμπουράκη επειδή πιστεύω στις προθέσεις και τις ικανότητες του καθώς και των μελών του συνδυασμού».

Βιογραφικό

Ο Στέφανος Παλλάς του Εμμανουήλ γεννήθηκε στη Ρόδο το 1986. Μεγάλωσε στη Λίνδο και έχει τρία αδέλφια.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρας.

Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα.

Δραστηριοποιείται στο χώρο των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων και είναι Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Μανώλης Παλλάς Α.Ε.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα συμμετέχει ενεργά ως μέλος διαφόρων τοπικών συλλόγων και σωματείων με σκοπό τη βελτίωση και ανάπτυξη του τόπου μας.

Την υποψηφιότητα του Μιχάλη Τσαμπίκου Σπανουδάκη στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη, στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, ανακοινώνει ο συνδυασμός “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”.

Μιχάλης Σπανουδάκης

Ο Μιχάλης Τσαμπίκος Σπανουδάκης, στην δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη, αναφέρει τα εξής: «Το κίνητρο μου είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο μου Ροδίτη. Στόχος είναι να μπορέσουμε να καλυτερεύσουμε το μέρος που μεγαλώνουμε εμείς και τα παιδία μας. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί μας ενώνει η κοινή αγάπη για τον Τόπο μας και έχει την ικανότητα να ηγηθεί της αναπτυξιακής μας πορείας».

Βιογραφικό

Ο Μιχαήλ Τσαμπίκος Σπανουδάκης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1973. Μαζί με τους βιοπαλαιστές γονείς του Νικόλαο και Αγγελική, και τα μικρότερα αδέρφια του Γιώργο και Ουρανία, μεγάλωσε στο χωριό Φάνες στη Ρόδο. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Παπαϊωάννου. Είναι επί πτυχίο στο τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού του Α.Ε. Πανεπιστημίου. Έχει αποφοιτήσει από το Ι.Χ.Ο.Σ. με αριστεία και είναι τα τελευταία χρόνια μέλος του Σ.Ε.Α.Δ.

Είναι ιδρυτικό και εν ενεργεία μέλος των ΑΧΕΠΑ Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών